Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 12 июня 2024
21:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

КП «Дорожник» будет ответственным за памятники и "ливневки"

КП «Дорожник» будет ответственным за памятники и
30 липня рішенням сесії Дніпродзержинської міської ради з метою забезпечення належного утримання об’єктів благоустрою та санітарного стану міста з балансу Управління комунального господарства міської ради на баланс комунального підприємства «Дорожник» передано низку міських пам’ятників та мережу зливової каналізації закритого типу.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», на баланс КП «Дорожник» передано пам’ятники Шевченку, «Прометей», Знак «Жертвам трамвайної трагедії», Стела воїнам-визволителям, пам’ятний знак «Літак», пам’ятник Леніну, пам’ятник воїнам-афганцям, пам’ятник танкістам — визволителям міста.

Для обслуговування підприємству передано ливневі колектори водпостачання, водозливи, внутрішньо квартальні мережі зливової каналізації на лівобережному житловому масиві та зливову каналізацію транспортного вузлу на перехресті лівобережного мосту з Єлизаветівською дорогою.

Довідка: Комунальне підприємство „Дорожник” створено у 1999 році для обслуговування автошляхів міста. В останні три роки підприємство майже призупинило діяльність через фінансові та кадрові проблеми, неможливість участі або програш у тендерних процедурах закупівлі послуг. З початку 2010 року підприємство реанімується з розширенням обсягів обслуговування.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Д.Дзержинский  (02.08.10 16:21): Не очень понятна мотивация такой передачи. Оба предприятия - коммунальные. Собственность - коммунальная. Если столько лет одна рука не справлялась с задачей, где гарантия, что справится другая? А может, всё дело в голове? Ответить | С цитатой
Памятник  (01.08.10 14:41): То есть теперь Ленина не смоет в фекальную канализацию? А жаль. Шароголового-то надо убрать. Но верные друзья памятников, то есть бичи из дорслужбы, шароголовому перышки подчистят. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте