Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
17:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Александр Вилкул: «1 октября в пгт. Межевая 48 семей получат ключи от квартир, а еще 20 - до конца года»

Александр Вилкул: «1 октября в пгт. Межевая 48 семей получат ключи от квартир, а еще 20 - до конца года»
Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду у смт. Межова з метою безпосереднього контролю за станом реконструкції колишнього гуртожитку житлового будинку.

«Майже 5 років тому ця будівля перебувала на межі руйнації, а три роки тому гуртожиток вже був повністю непридатний до експлуатації. Мешканці не мали елементарних умов - опалення, водопостачання та водовідведення. Завдяки консолідованій роботі облдержадміністрації, обласної ради та райдержадміністрації ми отримали практично закінчений сучасний житловий будинок», - зазначив Олександр Вілкул.

Ключі від комфортабельних, сучасних квартир в цьому домі восени отримають 48 сімей працівників соціально-бюджетної сфери.

Основне завдання, яке поставив на нараді Олександр Вілкул Межівській райдержадміністрації – забезпечити щоденний контроль за використанням бюджетних коштів та неухильне дотримання графіку виконання робіт.

В термін до 1 вересня 2010 року всі роботи мають бути завершені. Житловий будинок буде здано в експлуатацію до 1 жовтня 2010 року.

«Будинок буде зданий в експлуатацію цієї осені. Але це не саме головне. Важливо, що мешканці селища Межове можуть з впевненістю сказати – те, що обласна влада обіцяє, вона виконує. І цей будинок тому підтвердження. Та я додам - ми знайшли можливість з обласного бюджету виділити ще 1,5 млн. гривень на будівництво третього під'їзду в цьому будинку. І до кінця року свято буде ще у 20-ти родин», - зазначив Олександр Вілкул.

Довідково:

Загальний обсяг фінансування об’єкту з 2007 року склав 10,5 млн.грн. Наразі будівельна готовність – 85%. На сьогоднішній день невиконаними залишаються роботи по благоустрою території, фарбуванню фасаду, монтажу систем вентиляції. На ці цілі в поточному році виділено кошти у сумі 1,4 млн.грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


FBI  (09.07.10 20:43): Коперфилд отдыхает... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте