Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
17:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Александр Вилкул: «В октябре мы ставим «точку» в реконструкции больницы № 4 в Павлограде»

Александр Вилкул: «В октябре мы ставим «точку» в реконструкции больницы № 4 в Павлограде»
Голова обласної державної адміністрації провів виїзну нараду щодо реконструкції будівлі інфекційного відділення Павлоградської міської лікарні № 4, яка триває вже п’ять років.

На нараді були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівництво Павлоградської міської ради, представники підрядної та проектної організацій.

«Забезпечення здоров’я нації – це конкретне завдання, яке є однією з головних складових Програми Президента України «Україна для людей». В Павлограді ми реконструюємо відділення міської лікарні – тепер тут буде не 19, а 30 місць: Ми створюємо окремі палати, в яких матері зможут перебувати разом з хворими дітьми. Восени тут буде розпочатий нормальний лікувальний процес».

Реконструкція Павлоградської міської лікарні № 4 має бути завершена у жовтні поточного року. Для цього область виділяє 1 млн.грн. За рахунок коштів Стабілізаційного фонду буде залучено ще майже 1,5 млн.грн.

Для завершення робіт по реконструкції інфекційного корпусу необхідно провести внутрішні оздоблювальні роботи, роботи по каналізаційній та вентиляційній системі, електриці, придбанню оснащення, благоустрій території.

Довідково:

Міська лікарня №4 м. Павлограда створена як багатофункціональний заклад для обслуговування шахтарів Західного Донбасу та їх сімей. Інфекційне відділення міської лікарні №4 м. Павлограда введене в експлуатацію з 1982 року і обслуговувало дитяче та доросле населення міста.

Реконструкцію відділення розпочато в 2005 році. На 1 січня 2010 року освоєно 2 млн 147,439 тис грн. Для завершення робіт необхідно ще 2 млн 454,219 тис. грн. Об'єкт включений до переліку об'єктів, які пропонується фінансувати в 2010 році за рахунок коштів Стабілізаційного фонду на суму 1 млн 454, 219 тис грн.. Крім того, в 2010 році з обласного бюджету виділено 1 млн грн для виконання підрядних робіт, технічного та авторського нагляду. Також 280 тис буде виділено з міського бюджету для коригування проектно-кошторисної документації.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Опять 25  (09.07.10 15:48): Очередной Бондарь? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте