Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
21:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 9 июля

Криминальная хроника на 9 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1 липня п. р. о 15.55 до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 50-річна мешканка м. Кривого Рогу, яка є інвалідом та прикута до ліжка. Заявниця повідомила про те, що 30 червня близько 22.00 невідомий чоловік, через незачинені двері, зайшов до її квартири та заволодів телевізором господарки. Сума заподіяного збитку склала 650 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку були затримані двоє непрацюючих, 22-х та 16-ти річних місцевих мешканців. Наразі, викрадений телевізор вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище»).

8 липня п. р. о 18.10 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 40-річний місцевий мешканець, який працює чоботарем на одному із приватних підприємств. Заявник повідомив про те, що того ж дня близько 14.30 на території острова Монастирський невідомий чоловік, завдавши йому удар ногою по руці, заволодів його шортами, в яких знаходилися 50 грн., а також декоративним ножем. Загальна сума заподіяного збитку склала 750 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції по «гарячих слідах» був затриманий непрацюючий, 46-річний мешканець Новомосковського району. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»).

8 липня п. р. співробітниками сектору боротьби з економічними злочинами Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління було зібрано матеріал відносно співробітника Державної інспекції судноплавного та портового нагляду м. Дніпропетровська. Так. 8 липня о 11.30 у своєму службовому кабінеті зловмисник вимагав та отримав хабара у сумі 1100 доларів США від місцевого мешканця за видачу документів на плаваючий засіб. Хабар у сумі 1100 доларів США вилучений. Наразі, за даним фактом, прокуратурою району порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище»). Також зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

7 липня п. р. о 20.45 до співробітників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надійшло повідомлення про те, що 6 липня до однієї із лікарень Дніпропетровська з тяжкою відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та м’яких тканин голови, носовою кровотечею був доставлений 31-річний місцевий мешканець, який невдовзі помер. 6 липня близько 01.00 в одному з нічних клубів м. Дніпропетровська на підлозі в туалетній кімнаті постраждалий був виявлений співробітниками закладу. Чоловік знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння та скаржився на головний біль, тому його одразу направили до лікарні. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Індустріального райвідділу міліції встановлений 25-річний охоронець однієї із приватних фірм – мешканець Новомосковського району. Як встановило слідство, 6 липня о 00.30 біля вищевказаного нічного клубу між двома чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник рукою завдав жертві смертельні травми. За даним фактом, слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наблюдающий за цирком  (09.07.10 15:42): Особенно порадовала вторая сводка, у потерпевшего (извините, заявителя) отобрали шорты и... ВНИМАНИЕ!!! \"декоративный нож\"... он, наверное, просто прогуливался по острову с декоративным ножом, а тут - кто бы Вы думали - грабитель... теперь так сказать грабитель по ч. 2 ст. 186 загремит как минимум в СИЗО до суда, а ведь скорее всего там была банальная драка и кто виноват в ней - это еще вопрос... Ответить | С цитатой
Дени соп  (09.07.10 13:17): Милиция -Наша Гордость. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте