Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
20:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Здесь сбываются заветные мечты! Здесь начинается завтрашний день!

Здесь сбываются заветные мечты! Здесь начинается завтрашний день!
Кожен рік на День молоді на мапі з’являється нове місто-держава. Свої кордони відчиняє унікальна студентська країна - «Студентська республіка»!

Цього року Студреспубліка проходитиме одинадцятий раз на Монастирському острові (поблизу підвісної дороги) 25 червня – 28 червня.

Свято розпочнеться о 20:00 25 червня і буде безперервно тривати до 10:00 28 червня 2010 року.

Проект «Студентська республіка» - це створення діючої соціально-ігрової моделі суспільства, яке організовано у «студентську країну», яка має власну територію (на час проведення проекту), свої закони, валюту, паспорти, органи влади, виборчу комісію та інше. Головною метою реалізації проекту є виховання у кожного учасника проекту розуміння і затвердження своєї особистої цінності і користі в житті суспільства.

Громадянами «Студентської республіки» 2010 року в Дніпропетровській області стануть біля 200 студентів (10 учасників команд від ВНЗ області). Приблизна кількість «пасивних» учасників акції (глядачів та вболівальників) – до 5 тисяч осіб. Очікується участь 10-12 команд.

Організаторами свята є ДОО ВМГО «Студентська республіка», управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї та молоді Дніпропетровської міської ради.

Дніпропетровська Студреспубліка є регіональним етапом Всеукраїнської. Переможці поїдуть – на фінал до Криму, щоби там разом із переможцями Студреспубліки в інших регіонах обрати зі свого складу Студентського президента та парламент.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Димка  (14.06.10 21:34): ...(поблизу підвісної дороги)... Хорошая была дорога. Нынешнее студентчество уже на ней не покатается... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте