Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
09:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
1 червня 2010 року в Дніпропетровській області сталося 10 пожеж, половина з них – у самому обласному центрі.
Причинами виникнення загорянь у семи випадках стало необережне поводження з вогнем, у трьох - коротке замикання в електричних мережах. Збитки від вогню перевищили 18 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 89 тис. гривень.

Минулої доби в регіоні на пожежі загинула одна людина – 54-річний житель Кіровського району Дніпропетровська, який необачно палив у ліжку.

Окрім пожеж, у перший день літа на Дніпропетровщині зареєстровано низку й інших надзвичайних подій. Так, на автошляху Кривий Ріг-Широке, неподалік від селища міського типу Широке, легковик ВАЗ-2105, водій якого не впорався з керуванням, врізався в дерево на узбіччі. 24-літній керманич автомобіля помер на місці ДТП.

У місті Тернівка, в дитячому парку, був травмований 14-річний підліток, який забрався на непрацююче колесо огляду. Хлопець не втримався й упав з 10-метрової висоти. У постраждалої дитини струс мозку, закрита черепно-мозкова травма, перелом лівого плеча й ключиці, у тяжкому стані її госпіталізовано до хірургічного відділення міської лікарні.

У Тернівському районі Кривого Рогу з відчиненого вікна квартири на 4-ому поверсі випав малюк, 2008 року народження. Дитина знаходилась удома з батьком, проте дорослий залишив її на якусь мить без нагляду. Цього часу вистачило, аби хлопчик перехилився через підвіконня й полетів униз. З численними травмами постраждалого в стані коми було доправлено до 8-ї міської лікарні, де малий помер, не приходячи до тями.

У Петропавлівському районі області, неподалік від села Українське, в річці Бичок виявлено тіло 17-річного юнака з села Новоселівка, який 25 травня пішов на риболовлю й не повернувся. Тіло потопельника вилучили з води місцеві МНСники.

У селі Любимівка Дніпропетровського району, під час купання в Дніпрі заплив на значну відстань від берега й не зміг самотужки повернутись назад 19-річний дачник, житель селища Іларіонове. Юнака доставили на суходіл бійці МНС. Від госпіталізації врятований відмовився.

У Тернівському районі міста Кривий Ріг під час земельних робіт на території приватної садиби було виявлено мінометну міну калібром 82 мм. Вибухонебезпечну знахідку буде знешкоджено піротехніками ГУ МНС області.

У селі Першотравенка Магдалинівського району поривами вітру пошкодило шиферний дах на двох житлових будинках. Постраждала й 59-річна жінка, яку зі струсом мозку доправлено до центральної районної лікарні. Ремонтні роботи виконують бійці місцевого підрозділу МНС.

У Ленінському районі обласного центру ґрунтовими водами підтоплено 3 приватні садиби. За допомогою спеціальної техніки ГУ МНС України в області проводяться роботи по відкачуванню води.

У Кіровському районі Дніпропетровська під час пошуків металобрухту в споруді, що не експлуатується, залізобетонною плитою перекриття між другим поверхом та дахом придавило 40-річного безхатченка. З-під завалу чоловіка за допомогою спецобладнання вилучили бійці МНС. Його госпіталізовано до обласної лікарні ім. Мечникова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (9)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті