Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
06:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 мая

Криминальная сводка на 25 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

24 травня п. р. о 11.55 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до однієї із місцевих лікарень з діагнозом забиття головного мозку доставлена дівчинка на ім’я Єлизавета, 2008 р. н. Як було встановлено, 24 травня близько 10.00, її 3-річний брат на ім’я Сеймур в автомобілі «Рено», який належить його 56-річному дідусеві, під пасажирським сидінням знайшов пневматичний пістолет - револьвер «Альфа 420» та направивши в бік сестри, здійснив постріл в голову дитини. Наразі, пістолет вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 128 Кримінального кодексу України («Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження»)

24 травня п. р. о 04.50 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернувся 27-річний місцевий мешканець, який займається приватними перевезеннями. Заявник повідомив про те, що о 04.40 біля одного із будинків по вул. Бабушкіна, четверо невідомих чоловіків, які знаходилися в його автомобілі «Опель аскона» в якості пасажирів, погрожуючи сокирою, висадили власника авто та зникли в невідомому напрямку. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції затримані непрацюючі місцеві мешканці 22-х та 27-ми років. Наразі, прийняті заходи щодо затримання третього, раніше судимого, непрацюючого 24-річного місцевого мешканця та встановлення особи четвертого співучасника злочину. Знаряддя злочину – сокира, у зловмисників вилучена. Автомобіль в технічно справному стані повернутий власнику. За даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 289 Кримінального кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Местный  (26.05.10 09:15): А лучше, иди и убей себя ап стену... Ответить | С цитатой
Прохожая  (26.05.10 09:01): Ты прохожий, не читай, проходи дальше Ответить | С цитатой
прохожий  (26.05.10 02:27): а,чё на русском не??
че Я должен эту хрень на вашем еврите читать??
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте