Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
08:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
В області за 12 квітня сталося 12 пожеж, три із них - у самому Дніпропетровську.

Причинами виникнення загорянь у восьми випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох - коротке замикання в електричних мережах, по одній - підпал та порушення правил протипожежної безпеки.

Збитки від вогню склали понад 106 тисяч гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано одну людину та матеріальні цінності на суму 441 тисяча гривень.

На пожежі, яка сталася в Індустріальному районі Дніпропетровська, від кинутого недопалку з верхніх поверхів на балкон квартири, пошкоджено балкони, вікна та домашні речі трьох квартир, врятовано 78- річну пенсіонерку.

Окрім пожеж в області сталися інші надзвичайні події.

Так у Криничанському районі на автошляху «Дніпропетровськ-Запоріжжя» внаслідок наїзду на дерево легкового автомобіля марки «Опель-Вектр» загинув 39-літній пасажир. Ще одного 41-літнього пасажира і 35-літнього водія врятовано і госпіталізовано до міської лікарні.

О 21 годині 05 хвилин до оперативно-кординаційного центру Дніпропетровського міського управління ГУ МНС України в області за телефоном надійшло повідомлення, що під час прогулянки в лісовому масиві Дніпровсько-Орільського заповідника заблукали 4 особи. Підрозділами ГУ МНС України в області, робітниками лісництва та заповідника проведені пошуково-рятувальні роботи на території біля 300 га. Врятовані 4 чоловіки.

Знову зафіксовано численні випадки виявлення застарілих боєприпасів: у Софіївському районі в селищі Девладово (артилерійські снаряди калібру 152 мм - 1 од., калібру 122 мм – 1 од., калібру 76 мм – 4 од., калібру 88 мм – 19 од., всього 25 одиниць), у Красногвардійському районі міста Дніпропетровськ (артилерійський снаряд калібру 122 мм). Піротехніками ГУ МНС України в області боєприпаси знищено, місце події обстежено додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.

У Ленінському районі міста Дніпропетровськ (предмет схожий на артилерійський снаряд калібру 50 мм) та у Новомосковському районі в селі Євецько-Миколаївка (предмет схожий на артилерійський снаряд калібру 152мм). Небезпечні знахідки будуть знешкоджені піротехніками ГУ МНС України в області.

У регіоні триває ліквідація наслідків підтоплення ґрунтовими водами. Станом на ранок 13 квітня на Дніпропетровщині підтоплено 9 приватних садиб та 26 погребів (підвалів) у Ленінському та АНД районах обласного центру, а також у селі Чумаки Дніпропетровського району. За допомогою спеціальної пожежної техніки та механізмів ГУ МНС України в області проводиться робота з відкачування води з дренажного каналу для попередження подальшого підтоплення житлових будинків та садиб.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (9)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті