Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
00:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальна хроніка на 1 квітня

Кримінальна хроніка на 1 квітня
1. 31 березня п. р. о 08.55 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надійшло повідомлення про те, що одне із товариств з обмеженою відповідальністю, що розташоване в Жовтневому районі м. Дніпропетровська, заміноване. На час обстеження приміщення офісу на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів були евакуйовані 15 співробітників та відвідувачів даного підприємства. В ході обстеження співробітниками вибухо-технічної служби ГУМВС України в Дніпропетровській області вибухові пристрої виявлені не були. Громадський порядок не порушений. Наразі приймаються заходи щодо встановлення та затримання зловмисника.

2. 31 березня п. р. о 13.15 в одному з будинків с. Булахівка з саднами голови був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є раніше засуджений 50-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками Павлоградського міського відділу міліції затриманий раніше засуджений 32-річний мешканець Синельниківського району, який тимчасово мешкав у постраждалого. Як було встановлено, 29 березня близько 18.00 чоловіки в будинку господаря вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник совковою лопатою завдав жертві травми голови, після чого шнурком задушив останнього. Знаряддя злочину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 31 березня п. р. о 21.50 співробітниками Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення огляду службового приміщення одного з кооперативів, що в м. Нікополь, у 52-річного слюсаря була вилучена незареєстрована гвинтівка калібру 5,6 мм, 42 патрони калібру 5,6 мм, двоствольна мисливська рушниця 12-го калібру, а також 36 мисливських набоїв 12-го калібру. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

4. 31 березня п. р. о 18.50 співробітниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з місцевих будинків у непрацюючої 32-річної господарки оселі було вилучено 200 пігулок лікарського засобу «Терафун». Наразі за даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції вирішується питання про пору-шення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прохаваный  (02.04.10 16:19): санкціонованого обшуку (смешно с каких пор менты шмон введут санкціоновано?)Отчеты тут лепят такие веселые))) А че не говорят тут сколько за месяц каждый РОВД , и УБОП, и УСБУ берут бобла на закрытие глаз ?)))Весь бюджет украины я знаю где у ментов))) Відповісти | З цитатою
123  (01.04.10 18:46): а почему данная информация находится в разделе "Спорт" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті