Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
00:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 2 марта

Криминальная хроника на 2 марта
1. 1 березня п. р. о 00.15 до однієї з лікарень Васильківського району з колото-різаною раною черевної порожнини був доставлений труп 22-річного громадянина. За скоєння злочину співробітниками слідчого відділу Васильківського райвідділу міліції затриманий 50-річний громадянин. Як було встановлено, 28 лютого близько 00.00 біля одного з будинків в с. Велика Олександрівка між двома чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав постраждалому смертельне тілесне ушкодження. Знаряддя злочину –кухонний ніж – вилучений. За даним фактом слідчим відділом Васильківського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 1 березня п. р. о 17.30 біля ставка, що в с. Кіровське Дніпропетровського району, з чисельними рубленими ранами голови був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 25-річна мешканка м. Дніпропетровська, яка розшукувалася як безвісті зникла. За скоєння злочину співробітникам карного розшуку Дніпропетровського райвідділу міліції затриманий 31-річний раніше засуджений громадянин. Як було встановлено, 8 лютого близько 21.00 постраждала разом із зловмисником вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник дерев’яною палицею завдав жертві вище вказані тілесні ушкодження. За даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 13 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство, скоєне особою, яка раніше скоїла навмисне вбивство, за виключенням вбивства, передбаченого статтями 116-118»).

3. 26 лютого п. р. о 06.25 біля одного з будинків, що в м. Павлоград, з саднами та гематомою голови був виявлений труп раніше засудженого 32-річного громадянина. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції затриманий раніше засуджений 25-річний громадянин. Як було встановлено, 25 лютого близько 23.00 зловмисник на грунті неприязних відносин біля одного з місцевих будинків руками та ногами завдав постраждалому тілесні ушкодження. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального ко-дексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

4. 1 березня п. р. о 00.15 до однієї з лікарень, що в м. Дніпродзержинську, з різаним ранами шиї та пальців рук була госпіталізована 37-річна жінка. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління затриманий 47-річний громадянин. Як було встановлено, 28 лютого о 21.40 зловмисник знаходився в гостях у господарки та разом з нею вживав спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої, гість, маючи намір на позбавлення життя, ножем завдав постраждалій вказані поранення, але від незалежних від нього обставин свій намір до кінця не довів. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучений. За даним фактом слідчим відділом Заводського РВ міліції Дніпродзержинського міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 15 ч. 1 («Замах на злочин»), 115 ч. 1 («Навмисне вбивство») Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте