Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Днепропетровщина потихоньку закрывается на карантин

В трёх селах Днепропетровской области объявлен карантин. В одном из местных хозяйств зафиксирован случай заболевания коровы бешенством.

Пять работников фермы и ветеринар находятся под наблюдением врачей. Тем временем, медики проводят вакцинацию скота. По мнению специалистов, корова заболела бешенством после укуса лисицы.

Кроме того, разыскиваются двое мужчин, которые охотились в местных угодьях. Селяне видели, что одного из них облизала больная корова.

Владимир Романча, главный ветеринарный врач агрофирмы ''Рассвет'': "Просьба, кто знает что-нибудь об этих людях. Рекомендовать им обратиться в медицинскую службу для проведения прививок, которые спасут им жизнь, если действительно произошло заражение".
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті