В наступившем году пассажирам ряда поездов предлагаются горячие обеды от известного украинского повара.
Цена такие обедов не входит в стоимость билетов. Блюда от Евгения Клопотенко обойдутся в 170-190 гривен. Их повар разработал специально для нового сервиса Укрзализныци.
Среди поездов, на которых их можно попробовать, - и поезд №№3/4 Запорожье – Ужгород, который следует через Днепр.
О новшестве в Укрзализныце рассказали:
«Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці!
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
карпатські деруни;
омлет із житомирських яєць;
курку з подільською картоплею та овочами;
кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір "варені яйця + курятина"! Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком! Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню».
Фото УЗ.
Gorod`ской дозор | |
Фоторепортажи и галереи | |
Видео | |
Интервью | |
Блоги | |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
Погода | |
Архив новостей |