Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 16 октября 2024
03:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В лесхозах Днепропетровщины появилась несказанная красота

В лесхозах Днепропетровщины появилась несказанная красота

Более 60 видов декоративных и экзотических растений выращивают в лесхозах области.

Во время Большой войны лесники Днепропетровщины осваивают новые направления деятельности.

Городской сайт уже сообщал о том, что в лесах области планируют массово выращивать плодовые деревья, для чего тоннами заготавливают косточки и семена.

Декоративные растения в специальных питомниках лесхозов выращивают уже не первый год. Но с каждым сезоном их ассортимент становится все более впечатляющим!

Об этом рассказали в Восточном лесном офисе:

«Більше 60 видів декоративних рослин вирощують у найбільшому лісорозсаднику філії «Східний лісовий офіс» ДП «Ліси України».

Близько 10 видів туй, а ще кілька різновидів ялівцю, квітучі чагарники, сосни та ялинки. У Мавринському лісорозсаднику вирощують саджанці декоративних рослин. Асортимент величезний. Зараз тут росте 20 тисяч рослин, тож знайти щось до душі – тут зможе навіть найвибагливіший клієнт. Ціни приємно радують, адже вони на порядок нижче, ніж у приватних садових центрах.

Всі рослини, які вирощують в Мавринському лісорозсаднику, прекрасно приживаються в нашому кліматі, адже вирощені в нашому регіоні. Фахівці радять купувати саджанці саме в наших розсадниках, адже вони демонструють кращу приживлюваність. А ще вони стійкіші до хвороб і шкідників, а ще адаптовані до ґрунтових та кліматичних умов нашого регіону.

У лісорозсаднику розповідають – вподобання покупців змінюються. Раніше частіше за все купували туї. В цьому сезоні великий інтерес проявляють до кримської сосни та ялинок. Проте на смарагдову тую та ялівець попит все одно залишається.

В Мавринському лісорозсаднику філії «Східний лісовий офіс» можна знайти рослини різного віку. Як молоді культури одно-дворічні, так і вже дорослі дерева. Фахівці кажуть, що не боючись можна купувати вже доросліші рослини. Однаково добре приживаються і дерева із закритою кореневою системою в горщику, і ті, що ростуть у відкритому ґрунті. Проте оптимальний розмір для пересадки дерева до 1,5 – 2 метри.

Мавринський лісорозсадник знаходиться у селі Новоселівське Павлоградського району».

Фото – Восточный лесной офис.









Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте