Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 27 сентября 2024
04:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре побывал знаменитый режиссер из США. Что он планирует снимать?

В Днепре побывал знаменитый режиссер из США. Что он планирует снимать?

Известный американский режиссер Кристофер Волтерс имеет больше 25 лет сотрудничества с крупнейшими заокеанскими компаниями.

А сейчас он снимает в Украине документальный сериал про людей, судьбы которых изменила Большая война.

Побывал Кристофер и в нашем городе.

При этом у него наметились планы сотрудничества на будущее с известной днепровской студией «Контрабас видео продусьон», о чем там рассказали:

«Дякую нашому сценаристові Maтвiю Нiкiтiну, що познайомив з дуже талановитим американським режисером, оператором та продюсером Christopher Walters.

Показали йому студію Contrabas video prod. в місті Дніпро і розказали про всі наші проєкти і ситуацію з кінематографом в Україні. Вірю, що попереду нас чекає багато спільних проектів

Крістофер Волтерс — американський режисер, продюсер, оператор і монтажер із двадцятисемирічним досвідом роботи у своїй сфері.

Він виріс у Новій Шотландії та почав заробляти на життя перед камерою у віці тринадцяти років. Через п’ять років він переїхав до Нью-Йорка.

Починаючи з 1999 року, він почав знімати для Heavy.com і Warner Borthers, а потім співпрацював з режисером Бобом Гіральді в понад вісімдесяти проектах.

Він керував понад 25 великими кампаніями. На сьогоднішній день він зняв сотні рекламних роликів для таких компаній, як: American Express, GMC Trucks, Toyota, Canadian Tourism, різні бродвейські театри тощо. Понад 25 років досвіду

Дев’ять повнометражних фільмів, прем’єра останнього з яких, «Спіймати вбивцю», відбудеться на Нешвільському кінофестивалі.

Зараз в Україні знімає документальний серіал про людей, яких змінила війна «The from home».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте