Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 14 августа 2024
22:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Поезда «Днепр Сити экспресс» набирают все большую популярность

Поезда «Днепр Сити экспресс» набирают все большую популярность

Эти скоростные пригородные поезда введены в этом году и курсируют между станциями Каменское – Днепр – Синельниково-1.

С каждым месяцем «Днепр Сити экспресс» перевозит все большее число пассажиров. Так, в июле услугами этих поездов воспользовалось больше 65 тысяч человек! При этом поезда курсировали точно по расписанию, несмотря на систематические и длительные отключения электричества в июле во всей Украине.

Подробней итогами работы этих поездов поделились в Укрзализныце:

«Протягом липня Dnipro City Express перевіз 65 482 пасажирів, з них — 15 870 пільгових категорій!

При цьому, в рамках Дніпро сіті за підсумками минулого місяця поїзди курсували зі 100% дотриманням графіку — тобто, залізничники забезпечували вчасне прибуття та відправлення поїздів, отже — мешканці міста та агломерації могли планувати свої поїздки з точністю до хвилини.

Нагадуємо, що модернізовані електропоїзди Dnipro City Express курсують у сполученні Камʼянське — Дніпро — Синельникове-1, поїзди зупиняються на станціях Нижньодніпровськ, Ксеніївка, Ігрень, Іларіонове, Синельникове-2 та інших проміжних зупиночних пунктах, забезпечуючи таким чином зручне тактове сполучення між районами і берегами самого Дніпра та для мешканців агломерації.

На маршруті курсують відновлені на потужностях Укрзалізниці електропоїзди. Вони оснащені пандусами, місцями для проїзду людей з інвалідністю та інклюзивними вбиральнями, навігацією з шрифтом Брайля, місцями для велосипедів, а ще — портами Type-C та USB для зарядки гаджетів.

Вартість квитків — 40 гривень від початкової до кінцевої станції, а придбати квиток зручно та швидко можна в чат-боті Укрзалізниці у Viber, Telegram, Facebook Messenger та Apple Messages».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (12.08.24 13:54): Надо двухэтажные электрички запустить и станции в центре сделать, чтобы спуститься как в метро и через полчаса выйти в каком-то Таромском. И курсировали хотя бы раз в час, а лучше полчаса. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте