Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра вилучили нелегальних цигарок на 250 тисяч грн

Поліцейські Дніпра вилучили нелегальних цигарок на 250 тисяч грн

З 22 по 26 березня поліцейські задокументували факти порушень торгівлі у різних районах міста.

Серед них: підпільна торгівля підакцизними товарами, а також роздрібна торгівля без відповідної ліцензії. З нелегального обігу дільничні офіцери поліції вилучили майже 1,5 тисячі пачок тютюнових виробів, понад 230 електронних цигарок та тютюн для куріння кальяну. Вартість вилученої нелегальної продукції становить понад 250 тисяч гривень.

На порушників правоохоронці склади адміністративні протоколи за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Гоп, пупырьок  (27.03.24 07:30): Бросай курить, вставай на лыжи - и вместо рака будет грыжа!

(после того, как я завязал с фабричным куревом, я не только перестал финансировать международный капитализм, но и смог перенаправить значительную часть учительской зряплаты старушки пупырихи на закупку сахара, дрожжей, томатной пасты и колотого гороха. после чего я прекращу финансировать ещё и разливайки)
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті