Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
19:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как предприятия Днепропетровщины участвуют в проекте «Зроблено в Україні»

Как предприятия Днепропетровщины участвуют в проекте «Зроблено в Україні»

Набирает популярности актуальный и патриотичный проект, призванный защищать и популяризировать отечественных производителей.

Об этом Городской сайт уже сообщал. Напомним, что для поддержки украинских производителей правительство утвердило изображение торговой марки «Зроблено в Україні». Все украинские производители для продвижения своей продукции могут использовать ее бесплатно.

В Киеве по этому поводу состоялась представительная конференция отечественных производителей. Достойно на ней была представлена и наша область.

Подробней об этом рассказал народный депутат из Днепра Дмитрий Кисилевский:

«Три мікроісторії від українських виробників, які взяли участь у конференції «Зроблено в Україні».

Власник компанії «Біосфера» Андрій Здесенко дізнався, що до вторгнення росіяни займали 50% українського ринку чаю. Він миттєво зрозумів, що ця ніша звільняється і вклав 5 мільйонів євро у новий цех у Дніпрі. Тепер «Біосфера», яку всі ми знаємо за виробництвом товарів для дому та засобів особистої гігієни, є ще й виробником чаю.

Гендиректор деревообробної компанії «Кроноспан» Наталія Покінська розказала, як вимірює інвестиції не тільки в грошах, а й у людях. Вже після вторгнення росіян за останні два роки компанія інвестувала 150 мільйонів євро у нові цехи, а головне - створила для українців близько 400 нових робочих місць безпосередньо на своїх підприємствах і ще близько 1000 на меблевих підприємствах-партнерах.

Співвласник нікопольської компанії «Сентравіс» Юрій Атанасов, чиї трубки є в кожній четвертій європейській автівці, поділився враженнями від переговорів з італійцями, які відмовлялись приїжджати в Україну налагоджувати нове обладнання через війну. У підсумку вперше в історії компанії налагодження складної виробничої лінії відбувалося онлайн.

А ще прямо на сцені конференції «Зроблено в Україні»компанія «Кроноспан» знайшла потенційного партнера для спільного виробництва панельних будинків - Житомирський завод мінераловатних виробів.

Ще двоє учасників розмови - Сергій Вовченко, співвласник компанії Молочний Альянс, виробник Яготинського. І Сергій Шевченко співвласник компанії ARAMIS, виробник металообробних верстатів.

Всі ці виробники, а також і сотні, а може й тисячі інших українських виробників інвестують під час війни. І ми маємо навчитись їх цінувати.

Українські промисловці непереможні!».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте