Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Таромському затримали чоловіка, який напив у посадці машину дров

У Таромському затримали чоловіка, який напив у посадці машину дров

Патрульні виявляють осіб, що вирубують зелені насадження без дозвільних документів.

Днями у Таромському в лісосмузі інспектори роти з обслуговування водних об'єктів помітили автомобіль ІЖ 2117. Підʼїхавши ближче, поліцейські виявили біля вказаного авто та всередині свіжоспиляні стовбури дерев, а поруч громадянина, який пояснив, що спилює дерева для власних потреб. Жодних дозвільних документів на такі роботи чоловік не мав.

Також не мав жодних документів на вирубку зелених насаджень громадянин, якого патрульні виявили у лісосмузі Кам'янського. Чоловік спилював дерева ручними пилами та бензопилою. Поруч патрульні виявили автомобіль ВАЗ, завантажений спиляною деревиною.

Оскільки в діях громадян вбачалися ознаки кримінального правопорушення за ст.246 (Незаконна порубка лісу) ККУ на місце інспектори в обох випадках викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Филипок  (28.02.24 23:05): Тоже мне спецоперация против простого народа, полицаи пора на передовую а не за бабушками бегать Відповісти | З цитатою
Danaxui  (28.02.24 13:32): Вашу ж матнихай,евроспань позорная,то есть уже за два полена надо на кичман отправлять?штрафовать...а что вы *** за два колоска при Сталине,такую.вонь тогда поднимаете,да за голодовки...вашу ж матнихай повторно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті