Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі виявили нелегала з рф

У Кривому Розі виявили нелегала з рф

Чоловіка примусово видворять із території України.

15 грудня під час проведення заходів "Мігрант", працівники Міграційної служби Дніпропетровщини спільно зі співробітниками СБУ виявили та затримали громадянина рф, який незаконно перебував на території міста Кривого Рогу.

Згідно з чинним законодавством, особу притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні та ухвалили рішення про примусове видворення з нашої держави.

На цей час зазначений громадянин рф знаходиться у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, повідомили у Міграційній службі Дніпропетровської області.


Gorod.dp.ua на Facebook.


вы чего?  (19.12.23 00:59): Домой то хоть его не отправляйте, а то ума хватит, потом вернётся но уже с автоматом, 100% же мобилизуют. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті