Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Днепре задержали 23-летнюю наркосбытчицу солей

В Днепре задержали 23-летнюю наркосбытчицу солей

Дівчина розклала по місту 36 доз із наркотичними солями.

При поверхневому огляді правоохоронці виявили у дівчини згортки з психотропною речовиною «PVP». Наркотичні речовини вона зберігала для подальшого продажу.

9 грудня поліцейські затримали жінку, яка робила «закладки» біля одного з будинків в Соборному районі Дніпра. Дівчина при собі мала 4 згортки з психотропною речовиною «альфа-РVP» та мобільний телефон з фотознімками місць схованок. У місцях закладок, які зловмисниця встигла зробити, поліцейські вилучили ще 36 доз із забороненою речовиною.

Окрім того, за місцем мешкання затриманої поліцейські виявили сліп-пакети і розфасовані у пачки з цигарок згортки з марихуаною. Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

23-річну містянку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомили про підозру за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Сирк дю солей  (11.12.23 13:54): Это наша сотрудница. С гастролями Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті