Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укрзалізниця оновила застосунок: українці відтепер можуть купувати квитки по-новому

Укрзалізниця оновила застосунок: українці відтепер можуть купувати квитки по-новому

"Укрзалізниця" оновила свій застосунок і відтепер українці під час подорожі зможуть обирати оптимальніші варіанти пересадок, а також змінювати своє місце прямо в дорозі.

Як повідомляє перевізник, на пересадку між поїздами даватимуть щонайменше 20 хвилин, щоб пасажири мали час зорієнтуватись на станції.

Максимальний час у дорозі дорівнюватиме 36 годин. А пересадки, які вимагатимуть більшого часу в дорозі, не пропонуватимуться пасажирам.

В УЗ пояснили, що при виборі цієї опції пересадки, пасажир купує два квитка на різні частини маршруту.

"При цьому, така поїздка, на жаль, буде коштувати дорожче, ніж прямий квиток: система на основі тарифної політики визначає поїздки від початкової до кінцевої точок маршруту як найдешевші, а поїздки між проміжними точками маршруту - як дорожчі", - додали в УЗ.

В "Укрзалізниці" пообіцяли в перспективі ініціювати зміни регульованої тарифної політики, щоб під час купівлі таких комплексних квитків до них застосовувались інші коефіцієнти, які дозволять зрівняти вартість прямого квитка і квитка з пересадкою в межах одного поїзда.

Крім того, в застосунку додали можливість пасажирам пересісти всередині одного й того самого поїзда. Тобто, якщо в поїзді немає одного вільного місця протягом всього маршруту система запропонує пасажиру під час поїздки пересісти на інше місце, яке звільнить пасажир, що виходить раніше. В такому випадку пасажиру прийде два квитки на один і той самий поїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


)  (08.07.23 10:49): Только это приложение требует при регистрации личную информацию, просит доступ к контактам, местоположению, списку звонков, состоянию сетей и имена вай фай сетей поблизости, хранилищу, аккаунтам, списку установленных приложений и тд. При этгм в соглашении пользователя сказано, что ваша личная информация может передаваться госорганам, всем работникам укрзализниці , а так же всем их агентам, подрядчикам, субподрядчикам, поставщикам, партнерам без предварительного уведомления и в любое время на власний розсуд. Т.е устанавливая такое приложение это все равно что жучок себе на голову и дать к нему доступ всем желающим и все по закону тк сами согласились. Пойдите в гуглстор и посмотрите сами. Спасибо, но нет, в мусорку Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Марина  (08.07.23 06:32): А три раза и ... пересаживаться в одном поезде для знакомства? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті