Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пасажири позитивно прийняли появу жіночих купе у поїзді Дніпро-Трускавець

Пасажири позитивно прийняли появу жіночих купе у поїзді Дніпро-Трускавець

4 рейси Укрзалізниці з жіночими купе вже зробили повне коло за маршрутом.

Ініціативу прийняли дуже позитивно в усіх містах старту, а це Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Київ, Ужгород, Ясіня, Трускавець і кількадесят міст на маршруті. "Вторгнень" і провокацій, які подекуди активно обіцяли, не зафіксовано, повідомляє Укрзалізниця.

Декілька квитків до жіночих купе таки було помилково продано чоловікам, в Укрзалізниці вже знайшли причину і усунули її, а хлопців та дівчат за обопільною згодою розсадили по окремих купе. І нагадуємо декілька важливих тез:

- ціна вагонів з жіночими купе ніяк не дорожча;

- якісно ці купе теж не мають відмінностей: в Укрзалізниці навмисне не обирали для "пілоту" найкращі (або найгірші) вагони, щоб не створювати відчуття штучних привілеїв;

- це жіночі купе (!), а не вагони, тому немає нічого дивного в тому, що до вагона заходять чоловіки;

- Укрзалізниця поступово повертає патруль на поїзди, саме ці рейси у фокусі, тож не дивуйтесь людям із шевронами "Залізна Безпека". І не паліть у тамбурах!

- квитки — тільки у застосунку Укрзалізниці!

"Пишіть нам ваші враження та зауваження, ми все читаємо та аналізуємо. Якщо позитивні відгуки так само домінуватимуть — неодмінно масштабуємо на інші рейси!" - зазначили в Укрзалізниці.
Gorod.dp.ua на Facebook.


?  (04.07.23 07:57): Странная инициатива. Оно может кому и удобно, но выглядит слишком дискриминационно, учитывая, что мужских купе нет, как и каких либо других. По факту, куда разумней было сделать отдельные купе или даже вагоны для пассажиров с детьми т.к это самая большая проблема для всех. Особенно учитывая педоистерию и отсутствие какого либо воспитания со стороны большого числа так назыааемых родителей, которые живут по принципу "купил гитару и я уже гитарист" Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Давай  (03.07.23 15:17): Точка.жду твой коммент.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті