Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За місяць нересту на Дніпропетровщині затримали понад 100 порушників правил рибальства

За місяць нересту на Дніпропетровщині затримали понад 100 порушників правил рибальства

Вони завдали збитків державі майже на півмільйона грн.

Майже місяць на Дніпропетровщині діють нерестові обмеження. За порушення правил рибальства та незаконний збут вилову в області затримали понад 100 людей. Вони завдали збитків державі майже на півмільйона грн.

Інспектори вилучили у браконьєрів 180 кг незаконно виловленої риби. А ще 47 заборонених знарядь, якими вони рибалили.

Нерест в області триватиме до 30 червня. Діють обмеження на вилов. Рибалити з берега можна однією вудкою на два гачки. Або спінінгом з однією штучною приманкою поза нерестовищами. Максимум дозволяється виловити 3 кг і один трофей – велику рибину у дозволених розмірах.

За порушення – штраф до 680 грн. Додатково потрібно буде сплатити збитки за кожну виловлену рибину: від 1564 до 5117 грн. Суворіше покарання для тих, хто незаконно займатиметься рибним промислом та завдасть істотної шкоди природі. Їм загрожує штраф від 17 до 51 тис грн або обмеження волі до 3 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (27.04.23 14:51): Страшно звучит цифра 500 000 ( пол миллиона!!!) . Типа как растояние от Земли до Марса . На самом деле по минимальной расценке за карася 1564 грн/шт , это всего то 319 карасиков любого размера , что вообще никак не вяжется с озвученой цифрой 180кг. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті