Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині відкрили ще один безпековий клас

На Дніпропетровщині відкрили ще один безпековий клас

Безпечному поводженню з підозрілими предметами та поведінці під час війни тепер навчатимуть школярів і в Новомосковському районі.

Обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжує реалізовувати програму створення Класів безпеки в освітніх закладах Дніпропетровщини.

Міський сайт регулярно розповідає про відкриття таких класів у різних містах нашої області.

Наразі такий клас є і в Новомосковському районі.

Про це у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області розповіли:

«Безпека дітей під час війни є актуальним питанням для фахівців ДСНС. Життя в сучасних реаліях непросте і знання з безпеки життєдіяльності є невід'ємним його компонентом, як для дорослих так і для дітей.

Відкриття Класів безпеки створюють сучасні умови і можливості для отримання нових знань з надання домедичної допомоги, дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, правил пожежної безпеки, дій під час війни та безпеки життєдіяльності.

Саме про це йшла мова сьогодні у ліцеї Магдалинівської селищної ради, де було створено в укритті Клас Безпеки. Рятувальники провели перше заняття для вчителів.

Війна змушує змінювати звичну поведінку: щохвилини може бути повітряна тривога. Це фактори, які ми не можемо контролювати. Саме тому важливо набувати нових навичок та формувати стійкі поведінкові звички дітей під час перебування в школі, на вулиці, або вдома. Над цим постійно працюють рятувальники.

Також, за допомогою наочних матеріалів та практичних відпрацювань діти зможуть вивчати правила безпеки життєдіяльності, навчитися правильно діяти у тій чи іншій надзвичайній ситуації. Особливу увагу під час створення класу приділено навчанню школярів діям у разі виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Інтерактивний простір класів безпеки має вкрай важливе значення, адже даючи знання з безпеки підростаючому поколінню — запорука успішного та безпечного майбутнього країни».

Фото - Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.









Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті