Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тимчасовий ремонт: У Дніпрі холодним асфальтом латають ями на дорогах

Тимчасовий ремонт: У Дніпрі холодним асфальтом латають ями на дорогах

Коли температура дозволятиме, ями відремонтують гарячим асфальтуванням.

У Дніпрі дорожні служби продовжують ямковий ремонт на міських автошляхах методом холодного асфальтування. Він призначений саме для зимового періоду.

«Метод холодного асфальтування можна застосовувати за нинішніх погодних умов. Торік ремонтувати дорожнє покриття нам не дозволяла постанова Кабміну № 590. Нині ж можемо це виконувати, тож почали саме з критичної ямковості. Зараз ремонтні роботи проходять на одній із жвавих дорожніх артерій міста. Ще одна бригада працює у центральній частині Дніпра. На сьогодні по місту аварійну ямковість усунуто на понад 1 000 квадратних метрів дорожнього покриття. Роботи тривають», – зазначив начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.
Водночас представник підрядної організації Юрій Шинкаренко додав:
«Технологія холодного асфальтування дозволяє швидко й якісно усунути ямковість на дорогах навіть за мінусової температури – аби транспорт міг рухатися без аварійності. Це, так би мовити, тимчасовий ремонт. Коли температура вже дозволятиме, то виконуватимемо ремонт гарячим асфальтуванням».





Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (23.02.23 13:46): Распил народных денег продолжается. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті