Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Будівельна академія Дніпра набула нових повноважень

Будівельна академія Дніпра набула нових повноважень

Наразі Придніпровська державна академія будівництва та архітектури має право проводити курси підвищення кваліфікації архітекторів.

Таке право в Україні надано лише чотирьом спеціалізованим вишам. Тішить, що до них увійшла і наша будівельна академія.

Підписання угоди про це відбулося у Міністерстві розвитку громад та територій України. Докладніше про це в міністерстві повідомили таке:

«Чотири спеціалізовані заклади вищої освіти отримали змогу проводити курси з підвищення кваліфікації архітекторів.

Сертифіковані архітектори України відтепер зможуть підвищувати свою кваліфікацію у чотирьох галузевих закладах вищої освіти.

У Міністерстві розвитку громад та територій України урочисто погодили відповідні програми, розроблені Київським національним університетом будівництва і архітектури, Національним університетом «Львівська політехніка», Придніпровською державною академією будівництва та архітектури і Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова для їх застосування цими закладами.

Підписання відбулось за участі заступниці Міністра розвитку громад та територій України Наталії Козловської, ректора КНУБА Петра Кулікова, першого проректора НУ «Львівська політехніка» Олега Матвійківа, в.о. ректора ПДАБА Владислава Данішевського та ректора ХНУМГ імені О.М. Бекетова Володимира Бабаєва.

«Підвищення кваліфікації — актуалізація власних знань та вмінь архітекторів, що необхідні для їх професійної діяльності. І надзвичайно приємно, що сьогодні, найбільш провідні галузеві заклади вищої освіти, які без перебільшення можна вважати «архітектурними школами», отримали можливість розробляти та використовувати на практиці програми підвищення кваліфікації архітекторів», — наголосила Наталія Козловська.

Зазначимо, що кожні п’ять років архітектори мають актуалізовувати свої знання та вміння, необхідні для професійної діяльності шляхом підвищення кваліфікації, що є необхідною умовою для безстроковості дії їх кваліфікаційних сертифікатів».

Більш детальну інформацію про курси підвищення кваліфікації архітекторів у найближчій перспективі можна буде дізнатись на сайті ПДАБА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


меньше пафоса  (22.11.22 13:58): в этой "Строительной академии" фасад осыпается, корпуса местами в аварийном состоянии. Это просто позорище! Чему и как могут научить строить те, кто не может даже обеспечить содержание построенного другими? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті