Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За добу енергетики повернули світло у домівки понад 1300 сімей Дніпропетровщини

За добу енергетики повернули світло у домівки понад 1300 сімей Дніпропетровщини

За останню добу аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання у 2 населених пунктах Дніпропетровської області, що зазнали обстрілів напередодні. Світло повернулось в оселі 1347 родини.

Фахівці попри обстріли та складну ситуацію з бойовими діями продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. Наша мета – забезпечити міста та села електроенергією, необхідною для нормального життя жителів регіону.

Щодня Дніпропетровщина продовжує зазнавати ворожих обстрілів, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла. Не зважаючи на постійну загрозу, аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують лагодити пошкоджені ворогом лінії та обладнання та роблять усе можливе для того, аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи проводять, щойно отримують дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС та ЗСУ.

Протягом останньої доби енергетикам ДТЕК вдалося поновити роботу електромереж для 1347 родини у 2 населених пунктах, які були знеструмлені в результаті обстрілів напередодні. Нині електропостачання в них повністю відновлено.

Ситуація в енергосистемі лишається напруженою. Через це НЕК Укренерго вимушений проводити у Дніпропетровській області стабілізаційні відключення світла. Графік відключень шукайте на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі.

Щоб зменшити тривалість та кількість відключень, просимо вас споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Також радимо правильно включати електроприлади після стабілізаційного відключення, щоб запобігти одночасному значному зростанню навантаження та аваріям на електромережах. П’ять простих рекомендацій від ДТЕК Дніпровські електромережі тут.

Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, що оперативно повернути вам світло. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті