Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як у Дніпрі борються з самовільно встановленими бар’єрами для паркування, та куди звертатись, аби їх узаконити

Як у Дніпрі борються з самовільно встановленими бар’єрами для паркування, та куди звертатись, аби їх узаконити

У Дніпрі інспектори КП «Транспортна інфраструктура міста» перевіряють законність бар’єрів для паркування та шлагбаумів, встановлених у дворах багатоквартирних будинків.

Самовільно встановленні бар’єри демонтують. По місту сотні локацій з незаконно встановленими замками, які заважають місцевим. Наразі опрацьовуються ті адреси, за якими надходили скарги від мешканців.

«Незаконні паркомісця на проспекті Героїв, 18-А облаштували поруч з амбулаторією, це може створити додаткові незручності для медиків, окрім того, скаржились і мешканці. Ми заздалегідь попередили громадян, які встановили паркувальні бар’єри, про плани демонтувати конструкцію, залишали приписи – реакції не було, тому сьогодні ми тут», - розповів начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Андрій Осипов.

За 2021 рік було демонтовано 130 замків. Аби узаконити паркувальний бар’єр, автомобілісту необхідно звернутися до КП «Транспортна інфраструктура міста». На сьогодні 1 квадратний метр паркомісця вартує 56, 07 гривень за добу. Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до контактцентру міста Дніпро за телефонами (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (24.08.22 20:00): На Сергея Нигояна 3 автохамло тоже понаставляли барьеров без договоренностей тепер вообще негде машину поставить зато места по пол дня пустые стоят власть вообще никак не реагирует и ничего не предпринимает а жильцы всё больше и больше начинают наглеть Відповісти | З цитатою
4677  (04.02.22 20:59): Такое добро можно тыкать со скоростью превышающей скорость работы коммунальщиков. Это вам не гаражи Відповісти | З цитатою
Давид Аронович  (04.02.22 12:42): ул.В.Мономаха 12,12а,12б - весь двор заставлен этими "жабками". Больше года пишем письма о демонтаже (получили ответ "да незаконно, но демонтировать не будем" - занавес) Просим разобраться, а то не всегда мусорная машина к бакам проехать может из-за этих конструкций. Відповісти | З цитатою
Маша  (04.02.22 12:28): ул. Мандрыковская 340, со стороны частного сектора - демонтируйте пожайлуста тоже самоустановленныые барьеры автолюбителей, машину негде поставить. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті