Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
21:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Меру представили проекти завершення реконструкції

Меру представили проекти завершення реконструкції
Вчора в Будинку архітектора ведучі архітектори та проектанти міста Віктор Гарсіа, Ігор Задоя, Олег Чмона, Вадим Козлов, Олександр Дольнік та Джон Сіферд (Англія) представили міському голові Івану Куліченко проекти завершення реконструкції нового бульвару на вулиці Виконкомівський, який зараз вже має назву Катеринославський.

На розгляд мера було презентовано шість різних проектів, серед яких „Золотий перетин”, „Кришталевий двір”, „Сад”. Незважаючи на те, що кожен проект має різне композиційне та концептуальне рішення, усі вони підпорядковані єдиному принципу – збереження історичної архітектури центру міста. Саме ця вимога є основною з боку міського голови.

У цілому ж всіма проектами у різних формах передбачено будівництво на лівому боці Катеринославського бульвару житлових будинків, магазинів та розважальних комплексів, а також, обов’язково, паркінгів.

Після того, як архітектори розповіли представникам архітектурної громадськості про своє бачення цієї частини міста, почалося активне обговорювання проектів. Було багато зауважень та пропозицій з боку фахівців, навіть з Києва, але до єдиного рішення цього разу не дійшли. Ще має відбутися традиційний архітектурний конкурс.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте