Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2021 році Дніпропетровщина отримала понад 4,5 тис «пакунків малюка»

У 2021 році Дніпропетровщина отримала понад 4,5 тис «пакунків малюка»

Новоспечені матусі Дніпропетровщини продовжують отримувати від держави «бебі бокси». У жовтні в область привезли майже 1,1 тис пакунків. Загалом з початку року – понад 4,5 тис. У коробці все, що потрібно малюку на перші місяці.

Про це повідомила заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

«Яскраві, з речами першої необхідності. Для породіль та їхніх немовлят. Приємне доповнення до грошових виплат на малюка. Продовжуємо в області видавати «бебі бокси», – зазначила Ольга Горб.

У коробці – теплі й літні речі. Пелюшки, підгузки, рушники, ковдра, плед, матрац. Ще є розвиваючий килимок, декілька іграшок, м’яка книжка, соска, пляшечка, губки для купання, термометри. Для догляду за крихіткою – дитяча олія та присипка, креми та мило.

«Бебі бокси» – безкоштовна одноразова допомога від держави. Новоспечені батьки отримують пакунки при виписці в пологовому будинку або управлінні соцзахисту населення за місцем проживання. На вибір замість готового набору можна отримати грошову компенсацію – понад 6 тис грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ольга  (03.11.21 23:33): Уберите, умоляю, из боксов эту позорную одежду! 50% - неликвид. Зачем платят бюджетные деньги за такой треш? Лучше бы ложили её меньше, но качественную. Відповісти | З цитатою
зануда  (03.11.21 21:21): Бэби-бокс - это такой "ящичек", куда подбрасывают новорождённого младенца, которого не могут или не хотят растить. Обычно при монастырях, некоторых больницах..
А комплекты, о которых пишете, это наборы для новорождённых.
Галантерейные вы наши..
Відповісти | З цитатою
Кэп  (03.11.21 18:24): С хотя бы минимальной адаптацией иностранных терминов к гос.языку властьимущие нынче вообще предпочитают не заморачиваться, судя по всему. Відповісти | З цитатою
1  (03.11.21 15:52): Какие компенсации платят гражданам за реальные заслуги, а не за биологическую функцию? А рождение детей это внезапное непрогнозируемое событие или осознанное решение? Если осознанное, то о каких компенсациях вообще речь? Если неосознанное, в перманентном бессознательном состоянии , то тем более. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті