Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські затримали двох крадіїв, які обікрали будинок пенсіонерки

Поліцейські затримали двох крадіїв, які обікрали будинок пенсіонерки

Відкривши замок воріт, вони ломом вибили двері до будинку і викрали майно.

16 вересня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку у смт Обухівка Дніпровського району. Поки 67-річної власниці не було вдома, двоє чоловіків проникли до її будинку та заволоділи електроінструментами, технікою і іншими побутовими речами пенсіонерки.

Оперативники відділення поліції №8 Дніпровського районного управління поліції встановили та розшукали порушників. Ними виявились 39- та 41-річні раніше судимі, за вчинення аналогічних злочинів, місцеві мешканці.

Крадіїв затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України відразу після скоєння злочину. Під час поверхневого огляду у них вилучили викрадене майно, яке знаходилось у мішках.

Слідчими відділення поліції №8 розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 16 вересня чоловікам повідомили про підозру. Максимальна санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

17 вересня, Дніпропетровським районним судом підозрюваним обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Триває слідство.




Gorod.dp.ua на Facebook.


ВИКИ  (20.09.21 13:36): На работу собрались,запасаются инструментами Відповісти | З цитатою
Я  (20.09.21 13:28): Им медаль надо дать - спасли бабку. Если бы она и дальше пилила болгаркой с таким кругом деревья - то это бы закончилось трагедией. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті