Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У парку Глоби учасники Університету третього віку готуються до Всеукраїнського чемпіонату

У парку Глоби учасники Університету третього віку готуються до Всеукраїнського чемпіонату
Лариса Шмалий

Зранку 6 серпня у парку Глоби учасники соціального проєкту «Університет третього віку» готувалися одразу до двох заходів: Всеукраїнського чемпіонату зі скандинавської ходьби та показового виступу до Дня Незалежності.

Як зазначають тренери, такі заняття ще й оздоровчі, вони допомагають відновитися після COVID-19. До парку прийшли виконувати вправи зо пів сотні студентів поважного віку.

«Спочатку ми розминаємося: йдуть дихальні вправи за спеціальною методикою – різкий короткий вдих через носа. Ця гімнастика укріплює судини, серце та імунітет, що дуже важливо під час пандемії. А далі вже розминаємо м’язи за допомогою скандинавської ходьби під музику! Усього ранкове тренування триває до години», – поділилася інструкторка та учасниця соціального проєкту «Університет третього віку» Лариса Шмалій.
Активно тренується й Ольга Василенко:
«Мені за шістдесят, і завдяки тренуванням з дихальної практики у мене зникли проблеми із серцем, а скандинавська ходьба активізує м’язи ніг і верхньої частини тіла. Я почуваюся легше».
Оздоровчі заняття у парку Глоби проводяться двічі на тиждень о дев’ятій ранку. Аби долучитися до них, потрібно бути учасником соціального проєкту «Університет третього віку».

«Якщо ви не учасник, але маєте бажання тренуватися, треба прийти на вул. Старокозацьку, 40-Б та записатися, а вже потім вказати, на якій локації зручніше. Гімнастика та скандинавська ходьба проводяться у парках Глоби та Шевченка. Зовсім скоро наші студенти покажуть, чого навчилися на заняттях, адже 20 серпня відбудеться показовий виступ до Дня Незалежності України, а 21-го пройде Всеукраїнський чемпіонат зі скандинавської ходьби між учасниками університетів третього віку», – поділилася співробітниця міської ради Катерина Ткаченко.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Сборище  (07.08.21 15:10): невменяшек. Відповісти | З цитатою
Ок  (06.08.21 16:02): Просто chmo пиар компания!
Ну представьте!
Как со спальных районов будут добираться пенсионеры в транспорте душегубках ?
Просто chmoshniki от власти придумали очередной шабаш для своих скучающих от безделья проживающих в основном в центре!
Что?
Разве я не прав?
Відповісти | З цитатою
ччч  (06.08.21 15:34): Чтобы присоединиться к ним, нужно быть участником социального проекта «Университет третьего возраста».??? А просто так позаниматься с ними почему нельзя? Это же не в помещении, где количество желающих ограничено может быть. В Китае все желающие приходят в парки и занимаются где угодно и с кем угодно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті