Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
19:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Двом аспірантам з Дніпра призначили академічні стипендії Президента України

Двом аспірантам з Дніпра призначили академічні стипендії Президента України

Двом аспірантам вишів Дніпропетровщини призначили академічні стипендії Президента України. Грошові виплати молоді вчені отримуватимуть протягом 2020-2021 навчального року. Таке заохочення – за неабиякі досягнення у науці.

«Список кандидатів на отримання академічних стипендій Президента України подають вчені ради освітніх закладів та наукових установ. Після – конкурсний відбір проводить регіональна Рада ректорів, – зазначили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА. – Цьогоріч стипендіатами від нашої області стали дві аспірантки: Анастасія Мислицька із Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, Ганна Ткаченко – із Дніпровського державного аграрно-економічного університету».
Молода вчена Анастасія Мислицька розробляє інновації у будівництві малоповерхових будинків. Все – аби споруди були максимально екологічні та енергоефективні, а люди жили в них у комфорті.

«Основна «фішка» нового рішення – відмова від використання залізобетонних конструкцій. Взагалі намагаємося максимально уникнути металевих елементів. Наприклад, пропонуємо використовувати дерев’яні балки. Як сполучний матеріал у перекриттях – висушені солому або коноплю та глинистий ґрунт. Всі розрахунки кажуть: таке ноу-хау цілком можна реалізувати», – поділилася Анастасія Мислицька.
Загалом академічні стипендії Президента призначили 21 аспіранту із різних областей України. Розмір щомісячної грошової виплати – понад 7,1 тис грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Коминтерн - Секта Фашистов  (30.12.20 22:39): Коминтерн-СССР строил железобетонные дома для подготовки к ядерному апокалипсису, который и планировал устроить. Відповісти | З цитатою
Земляная Жаба  (30.12.20 22:37): Что, сам Зеленский из своей зарплаты платить будет? Відповісти | З цитатою
а почему не пишут  (30.12.20 16:20): об Анне Ткаченко из Днепровского государственного аграрно-экономического университета.
видимо она и выращивает коноплю и солому.
Відповісти | З цитатою
неаспирант  (30.12.20 16:17): да, а нас в ДИСИ не учили мешать кизяки с глиной, а все больше сопромат, начерталка, тсп - технология строительного производства, стройматериалыы ... Відповісти | З цитатою
Не понял  (30.12.20 13:19): так 2020 год уже заканчивается, а пишут 2020-2021. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (30.12.20 12:39): Бред.Этой "технологией"люди в сёлах пользовались уже давным-давно.Удивили ***. Відповісти | З цитатою
это ж  (30.12.20 11:07): сколько можно будет полей коноплей засадить легально Відповісти | З цитатою
Пабло Вугаре  (30.12.20 10:56): Дом с конопли это научное достижение ? Я все конечно понимаю но звучит как мечта наркомана . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті