Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Філатову вдалося об’єднати всіх заради майбутнього Дніпра», —учасники громадсько-політичного форуму

|«« «« »» »»|

Дніпро — місто, що будують з любов‘ю. Дніпряни дуже задоволені якісними перетвореннями рідних вулиць, адже за останні п’ять років у місті сталося чимало якісних змін у різних галузях — від медицини до благоустрою.

Разом із цим, Дніпро завдяки виваженій позиції мера Філатова, є об’єднаним містом, де незалежно від національності, конфесії чи політичних поглядів містяни зґуртовані довкола спільних цілей — крок за кроком робити свої вулиці та двори комфортнішими та зручнішими.

«Ми і надалі повинні йти шляхом розвитку, примножувати те хороше, що вдалося зробити за ці п‘ять років», — наголошують делегати громадсько-політичного форуму, який 17 листопада відбувся в Дніпрі.

«Із так званих депресивних районів роблять красиві та зручні. Де люди можуть комфортно проводити час, гуляти з дітьми. Все змінюється. Реконструюються сквери, створюють нові зелені зони, сучасні школи після реконструкції, кілометри внутрішньоквартальних доріг, багато всього. Люди бачать. Їм це подобається, і вони хочуть, щоб усе продовжувалося в тому ж дусі», — сказав депутат міської ради Сергій Пустовий.

Комфортним і безпечним місто роблять деталі, яким нині приділяють велику увагу. Так, при ремонті доріг у Дніпрі встановлюють острівці безпеки та колесовідбійні бруси, будують нові світлофорні об’єкти. У різних районах з нуля будують дощову каналізацію.

Місто відродило муніципальний електротранспорт і забезпечило містян великими комфортними автобусами.

Крім цього, представники форуму відзначають успішну роботу щодо захисту тварин, називаючи оновлене КП «Зооконтроль» одним із кращих в Україні.

Також у Дніпрі розвивають єдиний медичний простір.

«Ми всі прийшли, щоб підтримати Бориса Філатова. Для мене, як для медика, важливі зміни в сфері охорони здоров'я. Ми бачимо, як змінюються лікувальні установи. Це дуже важливо», — зазначає головна лікарка поліклініки «Інтерпайпу» Тетяна Каптєлова.

Міський голова Дніпра Борис Філатов наголосив, що місто і надалі крок за кроком ставатиме кращим — адже тут заради цього готові об’єднувати зусилля.

«Протягом п’яти років мені, як міському голові, в такому складному і різному місті вдалося зберегти загальнополітичний консенсус і об’єднати всіх. Я завжди пишався, що мені вдалося стати лідером всієї територіальної громади, і ніколи я не робив речей, які б могли зіткнути людей між собою — незалежно від конфесій, національностей чи політичних поглядів. Адже ми всі однаково любимо наше місто, прагнемо до майбутнього і розуміємо — лише об’єднавши зусилля можна збудувати місто мрії та зробити кращим життя людей», — сказав Борис Філатов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Измученый нарзаном  (24.11.20 11:33): Дніпро грабується з любов,ю. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ч  (19.11.20 00:24): Нужен другой градоначальник. Выбор невелик и так себе. Те кто восхваляет Борю, если вы у него в подельниках или получаете деньги от него, я ещё вас пойму. Но если нет, то без эмоций, объясните сами себе, что он хорошего сделал за пять лет, и то четыре года спал, активничать начал последний год. В позитив можно записать только Набережную немного улучшил для прогулок. У него показуха зашкаливает, размазал деньги на десятки объектов, но при этом ни один до ума не довёл. Вид бурной деятельности. Только замена брущатки, лавочек и фонарей. Косметика. За огромные бюджетные деньги. Никаких серьезных решений для города и граждан. Відповісти | З цитатою
Бубенистые хроники  (18.11.20 17:25): Принесли газетенку полуанонимную, сунули в почтовый ящик, ,,Зоря" называется. Весь номер (,,спецвыпуск") рассказывает какой Габибулаев страшный мафиози из 90-х и как все будет страшно и мрачно при нем. В конце горестный вопль - у нас с вами украли победу в первом туре! Думаю - из чьих то уст я эту горестную фразу уже слышал. А газетенка полуанонимная, подлючая такая газетеночка. Відповісти | З цитатою
тень Гамлет  (18.11.20 17:18): Нет ну Фил или Загиддин - вот в чем вопрос? Кто в породах крыс лучше разбирается? Відповісти | З цитатою
фил  (18.11.20 14:10): Будущее это увеличение коммунальных тарифов почти в четыре раза, платные парковки, разрушение исторической части города,отключение горячего водоснабжения от ТЭС , новый мост со ставками и др. !!! Відповісти | З цитатою
Романов  (18.11.20 11:48): Люди опомнитесь. Посмотрите что натворил филатов в Днепре. Такого уничтожения города ещё не было. Кроме отмывания денег на все за что бы не пиарился филатов только вред. Одно достижение живым жителям Днепра 600могил выкопал.хватит нам этого нацика кормить. Одна брусчатку чего стоит жителям днепра и куда девать пробить брусчатку обувь. Убрал горячую воду с квартир бо его не устраивал комэнергосервис. Везде за чтобы филатов не брался одна разруха. Пусть забирает Краснова и едут в Израиль им там место. Может там научат хоть что то делать с умом а не с кошельком ворованых денег. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
знающий  (18.11.20 11:14): кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку.. Відповісти | З цитатою
Ильф и Петров  (18.11.20 10:06): Трамвай построить - не ишака купить! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Митяй  (18.11.20 09:27): Каста паразитов и бандитов. На всех предприятиях, его представители, пристроенные в руководство этих предприятий, выкручивают людям руки, чтобы голосовали. Даже, если мне не нравится Краснов, но буду голосовать против теперешних приспособленцев от боруха.
Один только флешмоб, мол размести фото филатова у себя на фейсбуке и сдай скриншот в отдел кадров чего стоит. А стоит его отсутствие увольнением.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Артем  (18.11.20 08:15): Как можно обьеденить зеленый шоколад и опзж ? Буутафория. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті