Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
23:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

П'яний кріворожанін замінував виконком

П'яний кріворожанін замінував виконком

Чоловік в стані алкогольного сп’яніння вирішив повідомити про закладену вибухівку у адмінбудівлі.

20 жовтня до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування приміщення Криворізького виконкому. В ході перевірки інформації на місце події виїхали правоохоронці, вибухотехніки, кінологи з собакою, працівники інших екстрених служб.

Експерти-вибухотехніки обстежили приміщення виконкому. Під час обстеження було евакуйовано понад 500 осіб. За результатами перевірки підозрілих та вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Проведеними заходами працівники Металургійного відділення поліції встановили причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ванище  (22.10.20 18:48): Такой кипиш, а мужик еще стопарик накатил и на диване сладко уснул... Відповісти | З цитатою
Та нет  (21.10.20 18:35): Это пьяный исполком заминировал криворожанина и заставил взять вину на себя. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті