Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через стрімке поширення коронавірусу більшість університетів і профтехів області перейшли на дистанційне навчання

Через стрімке поширення коронавірусу більшість університетів і профтехів області перейшли на дистанційне навчання

Навчатися вдома студенти будуть до 15 листопада.

На Дніпропетровщині більшість університетів і закладів професійно-технічної освіти тимчасово перейшли на дистанційну форму навчання. Такі заходи – через ріст захворюваності на COVID-19 у регіоні. Про це повідомив директор департаменту освіту і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Олексій Полторацький.

«Епідемічна ситуація на Дніпропетровщині погіршується. Тож державна та обласна комісії ТЕБ і НС рекомендували профтехам і вишам на місяць запровадити дистанційну форму навчання, – розповів Олексій Полторацький. – Остаточне рішення приймали адміністрації навчальних закладів. Більшість – дослухалися. Частково або повністю перевели освітній процес у режим онлайн».
Навчатися вдома студенти будуть до 15 листопада. Нині з 22 університетів області – 17 перейшли на дистанційне навчання, ще 5 – на змішану форму.

Близько 20 технікумів і коледжів ввели «дистанційку», понад 30 перевели учнів на змішану форму, 10 залишаються на очній.

Поки що працюють у звичному режимі 8 закладів професійної освіти, 43 – перейшли на комбіноване навчання, два – на дистанційне.

Загалом на Дніпропетровщині – 10257 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За останню добу коронавірус діагностували у 423 людей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Препод  (16.10.20 15:43): Продлить дистанционку до нового года Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті