Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
00:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як розпочали навчальний рік студенти Дніпропетровщини

Як розпочали навчальний рік студенти Дніпропетровщини

1 вересня розпочали роботу 49 закладів вищої освіти Дніпропетровської області. Навчання розпочали майже 100 тисяч студентів. Пандемія, звичайно, привнесла деякі значні зміни в навчальний процес.

Головним нововведенням став розподіл навчального часу на дві зміни. Тепер одні курси починають заняття о 8-ій ранку, інші ж – о 12-ій. Окрім того, на навчання вийшли одразу не всі курси, а тільки 2, 3, 4 та 6. В деяких ВНЗ навіть 2 і 6 курси досі не розпочали відвідувати заняття. Вони, разом із 1 та 5 курсами розпочнуть навчання 15 вересня.

Маски, вимірювання температури, дистанція та постійна дезінфекція рук і поверхонь стали невід’ємною частиною процесу навчання. Але студентів це не бентежить. Відчувши різницю між очним та дистанційним навчанням, вони все ж таки обирають перше, бо ніщо не може замінити реальний діалог з викладачами та одногрупниками.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ВНИМАНИЕ:  (04.09.20 15:11): Очень хочется верить, что родители не настолько глупые, чтобы давать свои данные (якобы для ученического билета), тем более накануне выборов!!! Відповісти | З цитатою
Препод  (04.09.20 14:35): Двух смен нет. По строй привычке студиозы сбиваются в стаи. Перед началом каждого занятия рассаживаю их в шахматном порядке по аудитории, благо она большая, а студиозов мало, так что дистанция соблюдается. Температуру меняют на входе только сотрудникам, студентам нет. Антисанитария полная, туалеты убирают не чаще раза в неделю, столовая не работает, буфера нет. Відповісти | З цитатою
***  (04.09.20 14:25): Как все красиво написано.
Никаких двух смен нет, студенты сидят в потоках по 4-5 или больше групп в небольших аудиториях. Масок нет, дезенфекторов нет. Куча людей. Привет жёлтая зона
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті