Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1»: курс на Лигу Европы!

СК «Днепр-1»: курс на Лигу Европы!

После завершения победной игры с «Ворсклой» представители клуба рассказали о том, что теперь все мечты и планы связаны с задачей пробиться в Лигу Европы.

Напомним, что вчера на «Днепр-Арене» наши земляки разгромили со счетом 3:0 полтавскую «Ворсклу», финалиста Кубка Украины.

И сразу после завершения поединка главный тренер спортклуба Дмитрий Михайленко и почетный президент СК Юрий Береза дали интервью официальному сайту клуба.

Дмитрий Михайленко признался, что расценивал прошедший матч как подготовку к предстоящей игре за право пробиться в Лигу Европы. Вот что он рассказал пресс-службе СК «Днепр-1»:

— Ми підійшли до гри у різному стані із суперником. Якщо в нас сезон ще триває, то хлопці з Полтави приїхали молодіжним складом. Ми розглядали цю гру як підготовку до матчів плей-оф. Якщо казати про зміст гри, то мені сподобалося налаштування наших хлопців. Вони були зібрані, заряджені з перших хвилин створювати моменти, забивати. Після першого тайму, коли рахунок став 2:0, у другому ми володіли повною територіальною перевагою, і, вважаю, питання про переможця не ставилося. Хлопці – молодці, до кінця підтримували високу інтенсивність, намагалися забивати. Хочу також відзначити хлопців з «Ворскли». Молодіжний склад, але вони намагаються грати у пас, виходити не просто відбиватися, а грати.

Наскільки вас перед надважливим матчем плей-оф тішить те, що роззабивалися Хобленко та Супряга?

— Звичайно, тішить. Можливо, зараз наша структура гри передбачає те, що форварди більше загрожують воротам. Хотілося б, щоб і атакуючі півзахисники були залучені до загроз воротам. Ми задоволені грою форвардів: вони і мають моменти, і забивають. Для тренера це приємно, особливо напередодні важливих ігор.

Як ви оціните стан команди напередодні плей-оф? І чи буде додатковою мотивацією для команди болюча осіння поразка?

— У тому числі вона буде частиною мотивації, мені здається. Вона була достатньо болючою. А стан… Мені здається, фізичні кондиції у нормі, не помітно ніякого спаду. Нам вдалося добре попрацювати у період між іграми. Зараз вже будемо готуватися тактично безпосередньо до гри проти «Колоса».

Перший гол команда відзначила з футболкою Рубчинського. Прокоментуйте, що з молодим гравцем?

— Це був жест на підтримку Валентина. У нього ушкодження. Хлопець дуже талановитий, але, на жаль, не може через якісь прикрості вийти на стабільний рівень, аби грати весь час. Ми в нього віримо! Віримо, що він одужає і найближчим часом буде знову тренуватися та грати з нами. Хлопці таким чином вирішили його підтримати.

У вас багато нагород. Що для вас значить Кубок Престижу? До чого він підштовхує?

— Він спонукає, щоб ми більше не отримували Кубок Престижу. Хочемо мати кубки іншого ґатунку. Приємно отримати перше місце у другій шістці (посміхається), але не думаю, що це той кубок, яким варто пишатися. Ми хочемо завойовувати інші кубки.

«Ворскла» та «Олександрія» після завоювання Кубка Престижу ставали бронзовими призерами. Ви не проти?

— Я не проти. Ви, журналісти, відстежуєте такі речі… Було б добре, щоб в одну воронку стрільнуло.

Що зараз у роздягальні перед плей-оф сказав почесний президент клубу Юрій Береза?

— Він сказав правильні слова. Є шанс поборотися за єврокубки, і він попросив не псувати настрій (посміхається). Попросив віддати усі сили та поборотися.

Почетный президент «Днепра-1» Юрий Береза прокомментировал завоевание командой (как победителем турнира команд второй шестерки) Кубка Престижа и поделился мечтами о Лиге Европы:

Юрій Миколайович, третій рік поспіль команда виборює трофей: були першими у Другій Лізі, вибороли перше місце у Першій лізі, і ось тепер отримали Кубок Престижу в УПЛ. Як ставитеся до цього трофею?

— Ми вже казали, що у нас є завдання першого ешелону, а потім другого і третього. На сьогоднішній день ми потихеньку підійшли до третього ешелону. Я не скажу, що у нас був простий сезон в УПЛ. Команда сильно оновилася, мало хто залишився з тих, хто починав із нами у Другій лізі – можна порівняти із тим складом, який грав у першій грі в Кубку країни проти «Буковини» три роки тому на «Дніпро-Арені». Навіть філософськи усе це складно уявити, як ми пройшли ці метаморфози з командою, але пройшли досить впевнено. Звичайно, зараз хотілося б говорити про те, як ми фінішували у першій шістці і завоювали пряму путівку у єврокубки, але я задоволений діями команди. Проте буду задоволений на сто відсотків, коли хлопці пройдуть стикові матчі за путівку до Ліги Європи. Це основне на сьогоднішній день.

Що казали команді після гри у роздягальні?

— Хочу сказати, що мабуть у кожного гравця в кар'єрі була якась важлива гра. Через це проходили усі великі футболісти. І я вважаю, що в нашому колективі зібрані великі у майбутньому футболісти. Тому їм дуже важливо знайти мотивацію і пройти цей відбір до Ліги Європи. Це важливо у моральному плані для їх дорослішання. Тому після гри у роздягальні я попросив їх віднестися до цього дуже серйозно.

Ви пообіцяли хлопцям банкет?  

— Він у нас буде у будь-якому разі, проте хочеться додатково відсвяткувати, окрім Кубку Престижу, хоча і це дуже приємно, і перемогу в боротьбі за місце у єврокубку. Хотілося б що наша молода команда у перший же рік в УПЛ завоювала цю бажану путівку до Ліги Європи.

Напомним, что единственную дополнительную путевку в Лигу Европы получит победитель турнира команд, занявших в чемпионате 5-8-е места. В полуфинальной игре этого турнира СК 25-го июля на выезде сыграет с «Колосом», который вчера сенсационно победил киевское «Динамо» 2:0.

Победитель этой игры будет оспаривать пропуск в еврокубки с лучшей командой из пары «Александрия» - «Мариуполь».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro.  (23.07.20 18:00): Успехов Днепру.Тренер красава. Ответить | С цитатой
Не "патриот" - не идиот  (21.07.20 10:27): 1. Сыграли с "Ворсклой" "договорняк".
2. О каких еврокубках речь? Дворовым командам там делать нечего.
Ответить | С цитатой
аrnold  (20.07.20 19:12): Мне жаль,но с такой игрой перспектив нет и не будет. Ответить | С цитатой
Petro.  (20.07.20 17:01): Молодцы,так держать,мы с вами вместе,а вместе это сила. Ответить | С цитатой
Ч  (20.07.20 12:49): Ути-Бозе-мой! Какие мы грозные! Сколько, мы, отводим существованию этому величайшему футбольному клубу с трёхлетней историей? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Al  (20.07.20 10:53): Удачи в плей-офф! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте