Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юний науковець з Дніпра став призером міжнародного конкурсу винаходів та інновацій «INTARG-2020»

Юний науковець з Дніпра став призером міжнародного конкурсу винаходів та інновацій «INTARG-2020»

Ігор Шибка – вихованець Дніпропетровського відділення Малої Академії Наук України. За свій винахід хлопець отримав бронзу.

«Наш вихованець Ігор Шибка – надзвичайно талановитий хлопець. У Малій Академії Наук навчається з 5 класу, хоча зазвичай до нас приходять старші діти. Він з малечку займається винахідництвом і вже встиг стати призером не одного конкурсу, – розповіла директорка МАН у Дніпрі Наталя Тягло. – На «INTARG-2020» свої інноваційні винаходи представили 12 учасників з України. Ігор став бронзовим призером».
Учасники демонстрували свої винаходи у кількох номінаціях – наука, харчова промисловість, побутові засоби, безпека, IT, промисловість та навколишнє середовище.

Випускник спеціалізованої школи №129 Ігор Шибка представив на конкурсі модернізований дитячий бульдозер – так званий кобот. Такого колаборативного робота можна використовувати у виробництві як помічника людини.

Конкурс і шоу винаходів та інновацій «INTARG-2020» проходить щороку у Польщі як міжнародна виставка. Девіз заходу – «Інновації рухають економіку». Цьогоріч пройшов в онлайн-форматі. Загалом у конкурсі взяли участь понад 200 юних винахідників з 17 країн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


яврей Митя  (04.07.20 00:13): Брынзу получил? Похвально. Відповісти | З цитатою
Дед  (03.07.20 12:54): Можно было бы фотку изобретения приложить, а не какие то вазы(кубки)! Відповісти | З цитатою
Елена  (03.07.20 11:22): Мой одноклассник в институте тоже что-то нужное для медицины изобрел. Свою дипломную работу как раз и посвятил своему изобретению. На его защиту даже телевидение пригласили, чтобы всему миру рассказать о о его светлом уме. В итоге ничего. пошел парень искать работу как и все остальные выпускники. К чему все эти конкурсы с разработками? Только для удовлетворения собственных амбиций. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті