Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
20:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пряма трансляція засідання 57-ї чергової сесії Дніпровськоії міськоії ради

Пряма трансляція засідання 57-ї чергової сесії Дніпровськоії міськоії ради

20 травня, о 10:00, розпочнеться 57-ма чергова сесія міської ради Дніпра VІІ скликання. Під час засідання депутати планують внести зміни до бюджету, а також низки муніципальних програм.

Серед важливих пунктів порядку денного – ухвалити звернення до Верховної Ради України щодо скасування для ФОПів різних сплат та урегулювання тарифу надання медичних послуг пацієнтам з COVID-19. Також міські обранці мають затвердити новий статут територіальної громади, нормативну грошову оцінку земель, подовження дії зниженої ставки єдиного податку для підприємців. Найбільшим буде блок питань земельних відносин.

За перебігом засідання можна стежити онлайн:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Еще пешеходная улица???  (20.05.20 09:58): А правда, что появится еще пешеходная улица (дорога к парку Шевченка от собора ул.Яворницкого)??? Где ездить?? Город-пробка?? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Гость  (20.05.20 09:56): Сейчас избранники назначат плату за вашу собственную землю. И будут полученные от вас деньги тратить по своему усмотрению. Чем больше соберут, тем больше поимеют. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті