Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

KFC передасть 1200 обідів медичним працівникам, задіяним у боротьбі з коронавірусом

|«« «« »» »»|

28 квітня 2020 р., Київ - KFC разом зі своїми франчайзинговими партнерами, компаніями "Глобальна ресторанна група-Україна" та "Тесті Фуд", запускають програму підтримки медиків в Києві та Дніпрі.

У період з 28 квітня по 7 травня щодня "ГРГ-Україна" і "Тесті Фуд" будуть безкоштовно доставляти більше 100 обідів медичним працівникам, задіяним у боротьбі з коронавірусом, з ресторанів KFC у цих містах. Сервіс доставки Glovo забезпечить безкоштовну та оперативну доставку страв в час, погоджений з адміністраціями медустанов. Кожен обід готується безпосередньо перед доставкою і включає в себе Дискавері бакет або Твістер, картоплю фрі або картопляник, соус, мафін або пиріжок та напій. Обіди будуть спрямовані в такі лікарні:

  • Київ, Київська міська дитяча клінічна лікарня №1;
  • Київ, Олександрівська клінічна лікарня;
  • Дніпро, лікарня №21.

Олексій Шаров, генеральний директор компанії “Глобальна Ресторанна Група- Україна”, франчайзинговий партнер KFC:

“Ми дякуємо усім медичним працівникам, які боряться з коронавірусною інфекцією. Дякуємо за вашу працю!”

Аліна Кіптик, генеральний директор компанії “Тесті Фуд”, франчайзинговий партнер KFC:

“KFC - бренд з великим серцем, навіть в складні часи ми віримо, що потрібно знаходити можливість допомагати! Дякуємо медпрацівникам, ви - справжні герої!”

В даний час мережа KFC в Україні налічує 31 ресторан. З самого початку епідемії KFC значно посилив санітарно-гігієнічні заходи, включаючи часту дезінфекцію всіх поверхонь в ресторанах, щоденну перевірку стану здоров'я працівників, зокрема, вимірювання температури до виходу на зміну, посилені заходи особистої гігієни.

Довідка:

KFC, підрозділ компанії Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM), - міжнародний ресторанний бренд з багаторічною історією досягнень та інновацій, що спеціалізується на стравах з курки. Історія бренду почалася з полковника Харланда Сандерса, який більше 75 років тому створив унікальний рецепт приготування курки із використанням 11 трав і спецій. Цей рецепт був записаний на зворотному боці дверей до його кухні. Сьогодні KFC, як і раніше, слідує формулі успіху, що була створена полковником Сандерсом, - курка панірується і готується вручну спеціально навченими працівниками більш ніж в 23 000 ресторанах KFC в 140 країнах світу. Додаткову інформацію ви зможете знайти на сайті www.kfc-ukraine.com.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті