Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
07:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на території міжнародного аеропорту виявлено боєприпаси часів Другої світової: робота аеропорту тимчасово призупинена

У Дніпрі на території міжнародного аеропорту виявлено боєприпаси часів Другої світової: робота аеропорту тимчасово призупинена

7 березня до Служби порятунку «101» надійшла інформація, що у м. Дніпро на території відомчої заправочної станції міжнародного аеропорту «Дніпропетровськ» під час проведення земельних робіт виявлено застарілі боєприпаси часів Другої світової війни (2 артснаряди калібру 88 мм).

Відділенням групи піротехнічних робіт АРЗ СП проводяться роботи по вилученню боєприпасів та обстеженню території на наявність ВНП. Від ДСНС залучено 5 чол. о/с та 2 од. техніки. Організовано чергування відділення служби пожежної безпеки аеропорту.

Станом на 18:00 роботи по вилученню боєприпасів призупинено (боєприпаси ідентифіковано як застарілі авіабомби SC-10, 2 од.). Боєприпаси не вилучено в зв’язку з можливим знаходженням в землі інших вибухонебезпечних предметів. Продовження робіт заплановано на 8 березня. Аеропорт працює в штатному режимі.

8 березня о 09:30 продовжено роботи по вилученню вибухонебезпечних предметів та обстеженню території аеропорту «Дніпропетровськ».

Робота аеропорту тимчасово призупинена (попередньо до 18:00).

Від ДСНС залучено 10 чол. о/с та 3 од. техніки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (10.03.20 11:55): Та закройте, а лучше взорвите и сровняйте с землей его!
Как можно этот сарай с разбитой грунтовкой назвать аэропортом?
Пока там будет "керувать" беня, толку с него никакого не будет!
Відповісти | З цитатою
Вежливая муха  (08.03.20 16:10): Кто-нить подскажет, какой деятельностью занимаются биолаборатории с иностранным капиталом, расположенные в районе аэропорта? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті