Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі найбільше теплопостачальне підприємство «Теплоенерго» повністю готове до опалювального сезону

|«« «« »» »»|

У Дніпрі комунальне підприємство «Теплоенерго», яке опалює близько 90 % міста, повністю готове розпочати сезон. На це є відповідний акт, підписаний в інспекції Держенергонагляду у Дніпропетровській області.

Нову якість теплопостачання відчують мешканці будинку по вул. Запорізьке шосе, 19. Для цієї багатоповерхівки збудовано сучасну модульну газову котельню. До цього люди роками потерпали від холоду в оселях, оскільки їхній шестипід’їзний дім розташований на великій відстані (близько 3,5 км) від котельні на вул. Панікахи, 33.
«Тому, щоб вирішити проблему недостатнього тепла у цьому будинку, вирішили збудувати автономну модульну газову котельню поруч із ним. Вона на 1,5 Гкал і опалюватиме лише цей дім, тобто понад 200 квартир. Відтак мешканці нарешті відчують якісне тепло у своїх оселях», – розповів заступник директора КП «Теплоенерго» Володимир Білан.
Мешканка одного із під’їздів багатоповерхівки по вул. Запорізьке шосе, 19 Людмила Костюченко радіє, що нарешті багаторічна проблема із теплом вирішена.
«Мешкаю у цьому домі вже 19 років. Оскільки будинок знаходиться на найбільшій відстані від котельні, ніж усі інші багатоповерхівки, у нас була проблема неякісного тепла. Плюс 15-17 градусів – це був максимум. У нас багато людей літнього віку, сімей із маленькими дітками. Грілися і духовкою, і обігрівачами, і пляшками з гарячою водою – хто як. Вдячні міській владі, особисто меру Борису Філатову, що нашу проблему почули і вирішили», – наголосила жінка.
Уже кілька опалювальних сезонів з якісним теплом і 17 багатоповерхівок ж/м Кротова. Раніше ці будинки опалювалися від ТЕС «Дніпрошина», яка відмовилася постачати тепло. Щоб мешканці не замерзли, міська влада вирішила на місці теплопункту на вул. Підмогильного,17 зробити повноцінну котельню і під’єднати до неї будинки.
«У цій котельні встановлено два нові сучасні котли, енергоощадне насосне обладнання. Крім того, замінили теплові мережі. Усі діагностичні випробування провели. Таким чином, мешканці будуть з якісним теплом у своїх домівках», – підкреслив Володимир Білан.
Загалом під час підготовки до опалювального сезону КП «Теплоенерго» з-поміж іншого замінило 10,3 км теплових мереж, капітально відремонтувало 27 котлів, відновило теплову ізоляцію на понад 36 км мереж тощо.

Довідка:
КП «Теплоенерго» подає тепло у 3 442 житлові будинки, 159 дитячих садків та 205 закладів освіти, а також 78 лікувальних установ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


[email protected]  (09.11.20 13:59): Снова многострадальный ХОЛОДНЫЙ дом по адресу:Чечеловский р-н, просп. Б.Хмельницкого0д.104. Середина ноября, дом к зиме не готов, причина не выяснена. В 2019 г. пришлось зимовать без отопления, но платежки прислали , не постеснялись.Верните нам прежнее название улицы: ул.;Героев Сталинграда, тогда было тепло. Б Хмельницкий ,вероятно, в гробу переворачивается. Відповісти | З цитатою
[email protected]  (14.12.19 09:06): Проспект Б.Хмельницкого(чечеловский р-н) д. 104 - середина декабря, СОВСЕМ НЕТ ТЕПЛА И НЕ БЫЛО. Теплоэнерго работает УЖАСНО, не может установить причину. Кол ставим всем домом за такое "отопление". И нечего хвастаться, что Теплоэнерго готово на 100% к зиме. НЕ ГОТОВО! Відповісти | З цитатою
Бывалый  (08.10.19 09:56): Котельную из теплопункта сделали еще при Куличенко??? Відповісти | З цитатою
Прокурор  (07.10.19 19:49): Думаю после моста, метро, сквера и коммуналкой займемся, а там... Відповісти | З цитатою
Тепловик  (07.10.19 19:46): От ТЭС Приднепровска около 30 км. до Левобережного и нормально топили до новой команды мэра.А тут 3 км!!!Температурный график держите и все!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Возмущённые жители  (07.10.19 17:26): Поставили счётчик на отопление ул Калиновая 66 Дом гостиного типа -все однокомнатные -35,6 м кв,но насчитывает этот счётчик больше чем в двух и трёх комнатных В комнате зимой прохладно,часто спим одетые В январе 2019 г -начислено 1610,76 грн февраль 1700 ,март 1220 грн Товарищи энергетики где справедливость в Ваших тарифах? Проверте пожалуйста наш общедомовой счётчик . Жители дома Відповісти | З цитатою
Ефим  (07.10.19 17:18): Идите на*****! Мы не мёрзнем! Відповісти | З цитатою
19  (07.10.19 16:47): среди прочего заменило 10,3 км тепловых сетей??? где єто все??? адреса в студию!!! только на бумаге!!! украли как всегда гривны наши. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті