Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відкриття “Театральної сесії 2004”

Київ, Дніпропетровськ, Кременчук, Харків та Краматорськ - така географія фестивалю “Театральна сесія”, що проходить вже вшосте. Традиційно наприкінці осені в Палаці студентів збирається талановита й не байдужа до мистецтва молодь. Цього року так звану сесію будуть здавати більше 10 колективів. Кожен з яких вражає своєю неординарністю та несподіваним підходом до театру взагалі. Мабуть, лише на фестивалі “Театральна сесія” можна зустріти стільки молодих захоплених людей. Для них театр – не лише хобі, не лише миттєве уподобання, а життя. Про це кажуть всі: і досвідчені театрали – аматори, і дебютанти. Однак,і актори з будь-яким стажем, і керівники колективів знають одне – цей фестиваль гарна ідея, а участь у ньому коштує багато чого.

Ярослав Лодигін настільки любить мистецтво, що навіть у реальному житті мислить категоріями театру. А захоплений він ним давно. Що й казати, мало хто побував у театрі вже в п’ять років. Але перша зустріч з її величністю сценою хлопця не вразила. Захоплення з’явилося набагато пізніше, коли він вперше пізнав, що таке бути актором. Театр не заважає молодому актору наполегливо оволодівати професією історика. Мистецтво, якому він вклоняється, Ярослав не вивчає. Каже, у Харкові не досить високий рівень підготовки в театральних вузах. Проте, хлопець не вважає це досить серйозною проблемою. А ось учасниці двох різних колективів дуже схожі в поглядах.

Мешканка Дніпропетровська Катерина Волкова прийшла в театр, бо хотіла пізнати, а що ж там за кулісами. Її колега по цеху - гостя з Харкова - Наталія Солоніна у дитинстві мріяла оволодіти безліччю професій. І зрозуміла: лише театр може це дозволити. Саме таке відношення учасників колективів до життя та мистецтва робить фестиваль “Театральна сесія” настільки захоплюючим.

До речі, цього року актори будуть складати заліки та іспити в жанрах: драма, комедія, музична комедія, пантоміма, естрада. А рівень та оригінальність вистав оцінюватимуть глядачі. Ця думка найголовніша для актора.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті