Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Метушня в Дніпропетровській зоозоні

У Дніпропетровській зоозоні, що на Монастирському острові, - метушня. Тварини впадають у сплячку. Їм треба якомога швидше створити умови для солодкого сну. Якщо забаритися, то бамбаків можуть з‘їсти щури. А ведмедиця буде народжувати малюків прямо на холодному бетоні. Семирічна ведмедиця Маша потрапила до зоозони з цирку. Ніхто не сподівався, що вона захоче стати мамою. Але на всяк випадок познайомили Машу з кавалером.

Ведмідь Юра народився в зоозоні. Самець виріс шляхетним та чутливим. У люті морози Юра спав рядом з подругою та зігрівав її своїм теплом. Серце ведмедиці – не камінь. Маша теж закохалася. Проте її вагітність співробітники зоозони помітили випадково. Надія Монастирська, завідуюча зоозоною, каже, що Юра – приклад для багатьох чоловіків. Вона радить жінкам водити коханих сюди на екскурсію. Вони на власні очі побачать, що навіть ведмідь може бути лицарем. Але старань ведмедя замало. Незабаром подружжя впаде в сплячку. Маша має народити в лютому. Ще 2 місяці вона буде в імпровізованому барлогу з малюками. Співробітники зоозони швидесенько зробили їй товстий килим із сіна. Зараз шукають зварника, аби позбутися щілин та дірок. У цьому разі ведмеді не застудяться. Особливо переймається долею майбутньої матері школярка Ліда Сидорова. Якби їй дозволили батьки, Маша жила б в її кімнаті. Тринадцятирічна дівчина знає, яким має бути будинок ведмежат. Маша – не єдина мешканка зоозони, хто потребує термінового захисту. Пара бамбаків вже поснула. Їх сон дуже міцний. Тому тварин можуть з легкістю з‘їсти щури.

Зараз робітники зоозони будують захисні споруди. Але коштів вистачає не дуже. Дніпропетровська зоозона майже не фінансується. Весь її бюджет складається зі сплат за вхідні квитки.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті