Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
22:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оплати за електроенергію, що були здійснені за старими реквізитами до 1 березня, перераховані до «Дніпровських енергетичних послуг»

Оплати за електроенергію, що були здійснені за старими реквізитами до 1 березня, перераховані до «Дніпровських енергетичних послуг»

«Дніпровські енергетичні послуги» отримали від попереднього постачальника та зарахували на особові рахунки клієнтів ще понад 40 млн грн, які жителі Дніпра та області сплатили за старими реквізитами до 1 березня. Нагадаємо, у березні було перераховано більше 100 млн грн помилкових оплат побутових споживачів.

Таким чином, усі кошти, що протягом січня-лютого сплачені попередньому постачальнику, вже зараховані на особові рахунки клієнтів у компанії «Дніпровські енергетичні послуги». Перевірити надходження споживачі можуть в Особистому кабінеті на сайті dnep.com.ua. Ці суми також будуть враховані у платіжках, які клієнти отримають у травні.

«Дніпровські енергетичні послуги» приймають платежі від населення за спожиту електроенергію з 1 січня 2019 року. Проте досі трапляються випадки, коли клієнти сплачують рахунки за старими реквізитами. Для уникнення цього, ми радимо використовувати Особистий кабінет на нашому сайті. Це найбільш зручний та швидкий спосіб, адже споживачі можуть сплачувати за електроенергію без комісії, а кошти будуть зараховані миттєво», - сказав директор «Дніпровських енергетичних послуг» Юрій Федько.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті