Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 03 июня 2024
04:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новий мешканець акваріуму

У Дніпропетровському акваріумі з’явився новий мешканець. Тепер відвідувачі можуть побачити далекосхідну шкірясту черепаху. В неї є ще одне ім’я – тріонікс злий.

Тріонікс – рідкісний експонат. Ця хижа істота занесена до Червоної книги. Таких черепах майже не зустрінеш у Китаї та на Далекому Сході, де раніше їх було безліч. На вигляд тріонікс злий – дуже тендітна черепаха. Її панцир, на відміну від інших видів, майже беззахисний. Він вкритий лише шкірою. Проте перше враження обманливе. В пащі тріонікса зубів нема, але є дві вкрай гострі пластини. Ними та відточеними кігтями можна роздерти жертву за лічені хвилини. Ненажерлива потвора раз на два дні цілком глитає щуреня. Ледачий тріонікс не дуже квапиться. Він знає: треба лише сховатися та чекати. Жертва не зможе втекти. Співробітники акваріуму кажуть, що доглядати злого тріонікса їм не страшно. Втім, бажаючих погратися з черепахою теж нема. Чого доброго – маленька потвора залишить тебе без пальця. Але відвідувачам акваріуму нема про що хвилюватися. Ледача черепаха не зможе розбити скло.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте