Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Призначено нового начальника "Дніпроводоканалу"

За розпорядженням міського голови Івана Куліченко на посаду начальника міського комунального виробничого підприємства „Дніпроводоканал” призначено Алексєєнкова Анатолія Михайловича.

1950 року народження, освіта вища, у 1973 році закінчив Полтавський інженерно – будівельний інститут за спеціальністю „водопостачання та каналізація”, отримав кваліфікацію інженера – будівельника.

Загальний трудовий стаж складає понад 29 років. Після закінчення інституту працював у Красноярську в державному інституті комплексного проектування на посаді інженера відділу водопостачання та каналізації.

З серпня 1977 по вересень 1978 – майстер Міськводоканалу міста Миргород.

З вересня 1978 року працює у Міськводоканалі. М. Дніпропетровська, де обіймав посади старшого інженера технолога технічного відділу, головного гідролога, головного технолога управління, з 1989 року – головний інженер підприємства.

З 6.09.04 на Алексєєнкова А. М. покладено виконання обов’язків начальника управління.

Одружений. Виховує дочку.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті