Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 19 марта 2024
04:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Дніпрі пройде фестиваль присвячений грудному вигодовуванню

В Дніпрі пройде фестиваль присвячений грудному вигодовуванню

Громадська організація Сімейний Центр «АІСТ», організація, яка створює і розвиває в Дніпрі простір для природних пологів і гармонійного розвитку особистості кожної дитини, сприяє розвитку культури інституту сім'ї, запрошує мешканців Дніпра та гостей міста на Сімейний Фестиваль «ГВ - основа життя».

«АІСТ» - СТИЛЬ ЖИТТЯ ЩАСЛИВОЇ СІМ'Ї. Ми вибираємо для себе справжні цінності - цінності сім'ї. Протягом 14 років Центр «АІСТ» продовжує служити з любов'ю майбутнім матусям, сімейним парам, сім'ям з дітьми.

Щорічно в усьому світі (біля 170 країн беруть участь) в перший тиждень серпня відзначають Всесвітній тиждень грудного вигодовування. Мета заходу — інформування та пропаганда здорового способу життя, акцентування уваги громадськості на цінності грудного вигодовування.

Ініціатором Всесвітнього тижня виступає міжнародна організація Всесвітній Альянс за грудне вигодовування (WABA). В Україні Тиждень грудного вигодовування проходить щорічно з 2001 року.

В рамках Всесвітнього тижня грудного вигодовування , ми повідомляємо про проведення Сімейного фестивалю «ГВ – основа життя», який спрямований, на інформування населення про користь грудного вигодовування і природного батьківства, а також знайомство з супутніми товарами та послугами, які полегшують життя молодої сім'ї. Тим самим, підвищуючи загальну культуру дітонародження, виховання і ставлення до дітей.

Наша місія: формування і підтримка громадських ініціатив в області материнства і дитинства, відродження української нації, і зміцнення інституту сім'ї.

Фестиваль буде проходити 04 серпня 2018 року з 09:00 до 20:00 включно.

М ісце проведення: Сквер Героїв (біля Обладміністрації)

Цільова аудиторія: Вагітні та мами, сім'ї з дітьми.

У програмі фестивалю планується різноманітна культурно - масова програма: лекції з інструкторами центру «Аіст», майстер - класи, розіграші призів, ярмарка, фото-зони. Слідкуйте за анонсами на нашій сторінці у Фейсбук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте