Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кіберполіція припинила діяльність одного із найбільших онлайн кінотеатрів

Кіберполіція припинила діяльність одного із найбільших онлайн кінотеатрів

Онлайн кінотеатр «onlainfilm» входив в 5-ку найвідвідуваніших сайтів на території декількох країн.

Онлайн-майданчик «onlainfilm», який розповсюджував інформацію із порушенням авторських прав, працював протягом останніх дев’яти років. Наразі його роботу припинено. Правоохоронці викрили учасників злочинної групи, які адміністрували «піратський» сайт.

Онлайн кінотеатр «onlainfilm» входив в 5-ку найвідвідуваніших сайтів на території декількох країн. Щоденно сайт відвідували до півмільйона користувачів мережі Інтернет, а кількість переглядів відео перевищувала 2 мільйони. Загальний об’єм відеофайлів, розміщених на сайті, перевищувала 50 ТБ.

Для анонімізації своїх дій у мережі зловмисники використовували послуги зворотнього проксі-серверу, що надавало можливість ретранслювати запити клієнтів із зовнішньої мережі на один або декілька серверів розташованих у внутрішній мережі.

Адміністратори знаходилися в місті Хмельницький, в якому поліцейські провели одночасно п’ять санкціонованих обшуків. За їх результатами вилучено комп’ютерну техніку та гроші. Сума шкоди, завданої правовласникам буде встановлена після проведення усіх необхідних слідчих дій.

За даним фактом триває досудове розслідування за ч.3 ст.176 (Порушення авторського права і суміжних прав) КК України. Після отримання результатів експертиз вирішуватиметься питання щодо оголошення підозри учасникам злочинної групи.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Злой Пацифист  (03.07.18 23:58): На фоне более топовой новости про сопляков, которые с пистолетом ограбили ателье, героическая облава на какой-то пиратский сайтик выглядет как-то по... не могу подобрать слово... Відповісти | З цитатою
Буги-га-га  (02.07.18 11:22): Онлайн практически любой фильм можно посмотреть безплатно.

За что там ваще платить? За то шоп на неделю раньше посмотреть?
Відповісти | З цитатою
Капитан Очевидность  (02.07.18 09:55): На фото, очевидно, техника датацентра? Відповісти | З цитатою
Кризис  (02.07.18 00:00): Да тут как не крути, а пираты намного умнее и проворней ... Відповісти | З цитатою
Talk  (01.07.18 18:33): Вот зачем сразу за закрывать? Может, дать возможность лицензировать свой контент? Я полагаю, что за 100 гривен в месяц масса граждан согласится получать доступ к разнообразному контенту. Фс.то и прочие иекс.юа своим контентом легко и непринужденно уделывали нетфликс. Я был бы согласен платить за доступ. 100 гривен в месяц не такие большие деньги Відповісти | З цитатою
Копы идиоты  (01.07.18 08:39): С 2018 года изъятие техники считается не законным и не правомерным, я уверен что ребята наймут крутых адвокатов(уверен что полиция только карманные деньги изъяла) и тогда адвокат докажет что все 50ТВ не лецинзионного видео им подкинули. Я в этом уверен потому что прициденты уже были, поэтому то и придумали закон что изъятие техники с носителями данных и не только - запретить Відповісти | З цитатою
ОЛо  (29.06.18 22:31): А "лотереи" на каждом углу закрыть слабо? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
прохожий  (29.06.18 22:15): Принцип непонятен: Если я купил лицензионный диск с фильмом, а потом дал посмотреть знакомому (одному-двум-десяти-тысяче-миллиону), то уже преступник? Фигня какая-то.. Такие меры защищают прежде всего интересы крупных кинокомпаний, а не права граждан Украины... Відповісти | З цитатою
Николай  (29.06.18 18:25): 9 ЛЕТ работал сайт, а тут закрыли, кушать захотели? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Николай  (29.06.18 18:22): Делом бы занялись, а не сайты с кино закрывали Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті